Kernhemse Kaasfondue

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knijp de knoflook erboven uit en voeg de wijn toe met de kaas. Roer op een niet te hoog vuur "achtjes" tot alle kaas is gesmolten.Voeg de ongeslagen room toe.Maak de maizena aan met de sherry en bind hiermee de kaasfondue. Voeg de cayennepeper en de bieslook toe en giet de fondue in een aardewerken schaal met steel.Zet de schaal op een spiritusbrander op tafel.

Kernhemse Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waterkerssalade Met Kernhemse Kaas
10-20 min -
Bekijk recept
Salade pêcheur
Bekijk recept
Toast Met Asperges
0-10 min -
Bekijk recept
Kaassalade In Een Vleestomaat
20-30 min -
Bekijk recept