Als eerst doe je de 720 gr chocolade in een bekken,die laat je au bain marie smelten,terwijl de chocola aan het smelten is ga je verder met de 350 gr eiwit,neem de garde en sla het eiwit stijf(mag ook een keukenmachine gebruiken)doe halverwege de 250 gr suiker erbij,en sla nog goed door,als je de kom boven je hoofd kan houden zonder dat het er uit komt vallen is het goed,anders nog even door slaan,als je het eiwit hebt stijf geslagen dan is de 1 liter ongezoete slagroom aan de beurt,pak weer een bekken doe de slagroom erin en sla de slagroom tot yoghurtdikte,ondertussen is de chocolade gesmolten,en die kunnen we dus gaan verwerken,neem de eiwit en de gesmolten chocolade als eerst spatel die door elkaar,als je dat onder elkaar hebt zitten doe je slagroom erbij,dat spatel je er ook nog door heen.dan pak je schaaltjes of een grote bak waar je dat in doet,zet het een half uurtje in de koelkast en het nagerecht is klaar,smakelijk eten,gr,mike26
Onweerstaanbare Chocomousse is een recept van Smulweb.nl