Portugal: Linzen-varkensvleesschotel

5
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten in een grote pan met dikke bodem. Voeg 2,5 cm water toe en breng dit aan de kook. Zet het vuur wat lager en laat alles 30-40 minuten zachtjes doorkoken tot het vlees en de linzen gaar zijn en er nauwelijks nog vocht over is. Voeg eventueel nog wat water toe.Snijd de bloedworst en chorizo in plakken en doe ze weer terug in de stoofpot. Roer alles goed door elkaar en warm nog even door.

Portugal: Linzen-varkensvleesschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pikante Mexicaanse Varkensvleesschotel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesschotel Met Kerrie-kaassaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept