Kasha Van Boekweitgrutten

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng water aan de kook en giet zoveel ervan bij de grutten dat deze volledig onderstaan.Breng het mengsel, roerend, opnieuw aan de kook en voeg er na een kwartier 2 eetlepels boter en zout naar smaak aan toe.Houd het geheel een uurtje op een laag pitje aan de kook.

Kasha Van Boekweitgrutten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelblini met gerookte zalm
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Boekweitgrutten Met Champignons
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Boekweitgrutten
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Boekweitgruttenpap Met Karnemelk (Nederland)
10-20 min -
Bekijk recept

Borsjtsj Perestroika
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Borsjtsj Perestroika
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kasha - Kulesh
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Kasha Met Paddestoelen
30-60 min -
Bekijk recept