Rol het deeg uit tot twee mooie gelijke plakken.Meng de geitenkaas met de tuinkruiden en bestrijk daarmee het deeg, maar blijf op een paar centimeter van de randen.Schik daarop het met peper en zout gekruide vlees en vouw het deeg mooi dicht over het vlees.Knijp de randen goed aan en bestrijk met losgeklopt eigel.Leg op een flink ingevette bakplaat van de op 200?C voorverwarmde oven en laat ongeveer 20 minuten bakken.Bedek eventueel met een vel aluminiumfolie als het deeg te hard kleurt.Bereid intussen de saus.Fruit de gesnipperde sjalotten aan in een klontje boter en deglaceer met schuimwijn, witte wijn, azijn en Noilly Prat.Laat op een hoog vuur tot op de helft inkoken en klop er vervolgens de in klontjes verdeelde ijskoude roomboter door en tot slot de geitenkaas.Neem het vlees uit de oven en snij in mooie gelijke plakken.Verdeel die over warme borden en schep de saus ernaast.Serveer met lintspaghetti en in boter gestoofde bladspinazie.
Varkenshaasje In Deegjasje is een recept van Smulweb.nl