Ierse Stoofpot

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in stukken. Doe het vlees in een grote pan en voeg hierbij zoveel water toe tot het vlees half onder staat. Voeg het kruidenbuideltje, zout en peper toe. Schil en was de aardappels en snijd ze in plakjes. Hak de uien en sjalot in dunne schijfjes. Leg op het vlees een laagje aardappels, daarop uien en sjalot en dan de rest van de aardappels. Zet de deksel op de pan en laat het zachtjes 2 uur stoven. Roer het af en toe voorzichtig om. Als de stoofpot voor het opdienen te nat is, nog even zonder deksel laten stoven tot het teveel aan vocht is verdampt.

Ierse Stoofpot is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatensoep op z’n Indisch
Bekijk recept

Ierse lendenbiefstuk, "gravy" saus en wortelkoekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blini's met zure room, bietjes en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ierse room
Nagerecht
Bekijk recept
Ierse rundvlees-brochette
75 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept