Aardappelpizza Met Zeezout, Knoflookolie En Rozemarijn

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het een halfuur rusten. Schil de aardappelen en snijd ze in heel dunne plakjes. Verhit de margarine en schud die om met de aardappel. Pel en snipper de knoflook. Haal de rozemarijnblaadjes van de takjes. Verwarm de oven voor op 220 C. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een grote rechthoekige lap, twee middelgrote lappen of vier kleine. Leg het deeg op bakpapier op een bakplaat. Beleg de pizzas dakpansgewijs met de plakjes aardappel en bestrooi ze met zout en rozemarijn. Schuif de bakplaat een richel boven het midden in de oven en bak de pizzas 20-25 minuten. Haal ze uit de oven en schenk er een beetje knoflookolie over.

Aardappelpizza Met Zeezout, Knoflookolie En Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelpizza
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelpizza met rozemarijn
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpizza (2)
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelpizza
10-20 min -
Bekijk recept