Groentenfond

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de groenten schoon en snijd ze grof Doe ze met de kruiden en het water in een grote pan en breng dit aan de kook Laat de fond op halfhoog vuur met het deksel schuin op de pan 45 minuten trekken Zeef de fond en laat hem naar smaak nog iets inkoken Voeg zout en peper naar smaak toe

Groentenfond is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeft in bladerdeeg
0 min
Bekijk recept
Uiensoep Uit Genua
30-60 min -
Bekijk recept
Selderij Schuimsoepje met crouton
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
HERFST RISOTTO
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kreeft in bladerdeeg
0 min
Bekijk recept
Uiensoep Uit Genua
30-60 min -
Bekijk recept
Selderij Schuimsoepje met crouton
60 min Voorgerecht
Bekijk recept
HERFST RISOTTO
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept