Hapje met kwartelei en gekonfijt witlof

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de harde kern van het witlof en was het Snijd de topjes af en bewaar deze blaadjes voor het garnituur Halveer de witlofstronkjes en snijd ze vervolgens dwars in dunne reepjes Stoof deze even in een nootje boter en voeg er de bloemsuiker en het citroensap aan toe Laat nog ca. 2 minuten stoven en breng op smaak met peper en zout Verdeel deze bereiding vervolgens over de mini-taartjes en breek er de kwarteleitjes in Bestrooi met de kummel en plaats de taartjes ca. 6 minuten in een voorverwarmde ovevn van 180 graden Haal de taartjes uit de oven, versier ze met de witlofblaadjes en serveer ze onmiddellijk

Hapje met kwartelei en gekonfijt witlof is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min Snack
Bekijk recept