Leg de kalfszwezeriken twee uur in gezouten water dat u een of twee keer ververst (dat moet je trouwens doen bij elk orgaanvlees) Zet ze vervolgens op het vuur in koud water met een snuifje zout en laat ze 2 a 3 minuten koken Afgieten en overgieten met kokend water en kruid met wat zout Laat ze 15 a 20 minuten koken en spoel ze dadelijk af onder koud water, laten afkoelen en de vliezen verwijderen Snijd de afgekoelde zwezeriken in vingerdikke plakken en kruid met peper en zout Wentel de plakken lichtjes in bloem en bak ze krokant in geklaarde boter (twee minuten aan elke kant) Neem de zwezeriken uit de pan en houd ze warm vooraan in de oven Blus het braadvocht met de kalfsfond en laat indikken tot gewenste dikte Verrijk met calvados en room, breng ze op smaak en verwarm ze nog even Snijd de gewassen sla in reepjes en stoof de sla samen met de doperwten even in wat boter en kruid met peper Vul de verwarmde zandtaarttaartjes hiermee Schik de taartjes en het vlees op een voorverwarmd bord en giet er een lepel hete saus over en serveer meteen