Uientaartje met cambozola

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de uien, snijd ze in dunne ringen en fruit deze in een nootje boter Bestrooi met de bloem en laat even meebakken Roer er vervolgens de room onder en blijf goed roeren tot de saus kookt Klop de eieren los, kruid ze met peper en zout en roer ze eventjes onder de uien totdat de saus mooi smeuig is Vul de boter taartjes met deze bereiding Was de kerstomaatjes en snijd ze in schijfjes Schik deze dakpansgewijs op de uientaartjes Ontkorst de cambozola, snijd hem in schijfjes en verdeel deze over de taartjes Bestrooi met wat oregano en plaats de taartjes ca. 8 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden Plaats ze tenslotte nog ca. 2 minuten onder de grill tot ze mooi kleuren

Uientaartje met cambozola is een recept van De vlam in de pan

Dit vind je misschien ook lekker

Bavette met cranberry-uienchutney en blauwekaaspuree
1u10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoen-kaasschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaart
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met cambozola en kappertjes
Bekijk recept

Uientaartje Met Kaas
30-60 min -
Bekijk recept
Uientaartje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet Uientaartje
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept