Winterse vissoep met bleekselderij en saffraan

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de saffraandraadjes 15 min. in witte wijn. Verhit de olie in een soeppan en fruit hierin de ui en bleekselderij 3 min. Giet de wijn met de saffraan en de bouillon erbij en voeg de zeevruchten toe. Breng de soep aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken op laag vuur. Roer de slagroom door de soep en breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep in diepe borden en bestrooi met peters

Winterse vissoep met bleekselderij en saffraan is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept
Winterse paella met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept