Verhit een scheutje olie in een pan. Snijd het brood in blokjes en bak de broodblokjes rondom in circa 6 minuten krokant. Halveer de avocado’s in de lengte. Verwijder de pitten en snijd de avocado’s met een klein mesje diagonaal in tot de schil. Haal met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Halveer de rode peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd zo fijn mogelijk. Verwijder de stugge draden van de bleekselderij en snijd de bleekselderij in halve maantjes. Halveer de cherrytomaatjes. Giet de kikkererwten af en spoel ze schoon. Pluk en hak de peterselie fijn. Meng in een kom de avocado’s, rode peper, bleekselderij, kikkererwten, veldsla, cherrytomaatjes, olijfolie, croutons en de peterselie. Halveer de limoen. Breng de salade op smaak met het sap van de halve limoen, een beetje zout en versgemalen peper. KabeljauwDep de kabeljauw droog. Meng op een bordje de bloem met het paprikapoeder. Wentel de kabeljauw door het bloemmengsel en klop het overtollige bloemmengsel eraf. Bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper. Verhit een scheut olie in een pan en bak de kabeljauw om en om in circa 6 minuten goudbruin en gaar. Breng de kabeljauw op smaak met het sap van een halve limoen.
Kikkererwtensalade met kabeljauw is een recept van 24Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree