Entrecôte met kruidenboter

4
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalot. Pel en pers de knoflook. Hak de peterselie fijn. Meng met de boter, sjalot en knoflook. Breng op smaak met peper en zout. Vorm er een rol van, wikkel ‘m in plasticfolie en leg minstens 30 minuten in de koelkast.
  • 2 Bestrijk de entrecôtes met olie en rooster ze 3 minuten aan elke kant op de barbecue (of naar smaak). Kruid met peper en zout. Wikkel de steak in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  • 3 Snij het vlees in plakjes en serveer met de kruidenboter. Lekker met een tomaat-venkelsalade.

Entrecôte met kruidenboter is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept