Tagliata met balsamicosausje

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper de sjalot. Fruit ze in een pannetje met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Voeg de tomatenblokjes, oregano en cayennepeper toe. Laat 15 minuten sudderen op een zacht vuur. Spoel de rucola, snij de zongedroogde tomaten in reepjes.
  • 2 Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water.
  • 3 Bak de biefstukken heel kort in wat olijfolie in een keramische bakpan. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en laat even rusten onder aluminiumfolie. Maak de aanbakresten los met 2 el balsamicoazijn. Voeg 4 el olijfolie toe en laat inkoken. Kruid met peper en grof zout.
  • 4 Snij het vlees in plakken van 1 cm dik. Meng de spaghetti met de tomatensaus. Leg eenportie spaghetti op een bord, leg er de tagliata bij. Werk af met de rucola, zongedroogdetomaatjes en parmezaanschilfers. Serveer met het balsamicosausje.

Tagliata met balsamicosausje is een recept van Libelle Lekker

Dit vind je misschien ook lekker

Clubgehakt met tomaten, balsamico en basilicum
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenfilet met balsamicosausje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Biefstuk tagliata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rundvlees met rucolaslaatje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanella
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept