Geitenkaasburger met aubergine en courgette

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestuif de kaas met bloem die gemengd is met zout en peper. Doop de kaasplakken in het ei en haal ze daarna door het broodkruim. Haal ze nog een keer door het ei en broodkruim en zet ze even in de koelkast. Bestrijk de aubergine en courgetteplakken met olie. Verhit een grillpan en rooster hierin de groenten 2 minuten per kant. Bak de geitenkaasburgers in een laagje olie goudbruin in 3-4 minuten. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng de sla goed met olijfolie en balsamicoazijn en verdeel over het brood. Leg de aubergine en courgette erop en daarop de burger. Lekker met honing of tomatenketchup.

Geitenkaasburger met aubergine en courgette is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geitenkaasburger met avocadodip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasburger Met Gegrilde Aubergine En Zongedroogde Toma
10-20 min -
Bekijk recept
Aardbeiensalade Met Geitenkaas En Rucola
10-20 min -
Bekijk recept