Risotto met gehaktballetjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de maïs uitlekken.
  • 2 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een diepe pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de snijbonen en wortelreepjes 3 minuten op een laag vuur. Voeg de rijst en maïs toe en bak deze, onder voortdurend roeren, 2 minuten mee. Roer de bouillon erdoor en laat de rijst in ca. 15 minuten op een laag vuur zachtjes gaar worden. Roer af en toe.
  • 3 Hak ondertussen de peterselie fijn.
  • 4 Meng het gehakt met 2 eetlepels peterselie en de gehaktkruiden. Draai er kleine (soep)balletjes van.
  • 5 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de balletjes rondom bruin en gaar in ca. 10 minuten.
  • 6 Roer de balletjes en wat peper door de risotto. Verdeel over 4 diepe borden en strooi de rest van de peterselie erover.

Risotto met gehaktballetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept