2 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een diepe pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de snijbonen en wortelreepjes 3 minuten op een laag vuur. Voeg de rijst en maïs toe en bak deze, onder voortdurend roeren, 2 minuten mee. Roer de bouillon erdoor en laat de rijst in ca. 15 minuten op een laag vuur zachtjes gaar worden. Roer af en toe.
3 Hak ondertussen de peterselie fijn.
4 Meng het gehakt met 2 eetlepels peterselie en de gehaktkruiden. Draai er kleine (soep)balletjes van.
5 Verhit 2 eetlepels Solo Vloeibaar in een pan en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak hierin de balletjes rondom bruin en gaar in ca. 10 minuten.
6 Roer de balletjes en wat peper door de risotto. Verdeel over 4 diepe borden en strooi de rest van de peterselie erover.