class="list--recipeimages">1. Doe de ingrediënten voor de cupcakes (de Solo, de suiker, de eieren, de zelfrijzende bloem, de kokosnootschilfers, de limoenzeste, het limoensap en de melk) in een grote kom en klop dit samen tot een glad beslag.
2. Plaats 12 papieren cupcakevormpjes in een cupcakebakvorm. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak gedurende 25 minuten in de oven tot de cupcakes goudbruin zijn en sponsachtig aanvoelen. Plaats de cupcakes op een rooster en laat ze volledig afkoelen.
3. Meng de cornflakes en de kokosnootschilfers in een kom. Voeg de gesmolten witte chocolade toe en roer het geheel goed door.
4. Smeer het mengsel op de bovenkant van de cupcakes en maak er nestjes van.
5. Vul de nestjes op met groene jelly beans en werk af met de stukjes geroosterde kokos en de limoenzeste.
Paasnestjes met kokos & limoen is een recept van Solo Open Kitchen