Zoek
Papillote van tomaat mozarella met zalm
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr zalm zonder vel
4 st Langwerpige trostomaten
2 bollen Mozzarella di bufala
16 Blaadjes Verse basilicum
500 gr pasta
20 cl kippenbouillon
1 el zwarte peper
4 el olijfolie
1 el basilicum kruiden
4 el Aromat kruiden (zout vervanger)
4 vellen Aluminium folie
Bereiding
1
Snij de tomaten in ringen van ongeveer 1 cm.
2
Snij de zalm in plakken van ongeveer 2 cm op 2 cm , 1cm dik
3
Snij de morzarella in fijne plakken.
4
Leg de vellen aluminium open op een werkblad.
5
Rangschik de 3 ingrediënten afwisselend op de aluminium, verdeel evenredig over alle vellen.
6
Vouw de vellen tot papillotten met bovenaan een opening.
7
Verdeel de kippenbouillon over de papillotten.
8
Overgiet met olijf olie en voeg de verschillende kruiden toe.
9
Doe de papillotten toe.1
0
Verwarm je oven tot 180 à 200 °C1
1
Laat ongeveer 20 minuten garen in de oven.1
2
Dien op met pasta.
Papillote van tomaat mozarella met zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Blauwe bosbessen in papillote
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groenten En Papillote
20-30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Forel En Papillote In Papier Gestoomd
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept