Papillote van tomaat mozarella met zalm

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaten in ringen van ongeveer 1 cm.
  • 2 Snij de zalm in plakken van ongeveer 2 cm op 2 cm , 1cm dik
  • 3 Snij de morzarella in fijne plakken.
  • 4 Leg de vellen aluminium open op een werkblad.
  • 5 Rangschik de 3 ingrediënten afwisselend op de aluminium, verdeel evenredig over alle vellen.
  • 6 Vouw de vellen tot papillotten met bovenaan een opening.
  • 7 Verdeel de kippenbouillon over de papillotten.
  • 8 Overgiet met olijf olie en voeg de verschillende kruiden toe.
  • 9 Doe de papillotten toe.1
  • 0 Verwarm je oven tot 180 à 200 °C1
  • 1 Laat ongeveer 20 minuten garen in de oven.1
  • 2 Dien op met pasta.

Papillote van tomaat mozarella met zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Wijtingfilets in papillotten van brick
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Blauwe bosbessen in papillote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenten En Papillote
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Forel En Papillote In Papier Gestoomd
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept