Aardappelkoekjes met gerookte zalm

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 :
  • 2 Verwarm de oven voor op 160 – 180°C en neem er de bakplaat uit. Bekleed met bakpapier en bak hierop de nog bevroren rösti’ s in de oven in 25 min goudbruin. Draai ze halverwege de baktijd om.
  • 3 Leg ondertussen 8 takjes dille opzij en knip de rest fijn. Meng in een kom met de kaas, het citroensap, peper en zout.
  • 4 Klop de room in een kom stijf en spatel er voorzichtig het kaasmengsel onder.
  • 5 Snij de zalm in reepjes.
  • 6 Verdeel de rösti’ s over de borden en leg er de zalm en wat room op. Versier met een takjes dille.
  • 7 Dien onmiddellijk op om van het warm-koudeffect te genieten.
  • 8 BRON Eten en genieten

Aardappelkoekjes met gerookte zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met Ardense ham
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelkoekjes met chutney
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-strokoekjes
30 min Bijgerecht
Bekijk recept