811 recepten met kersen
1 liter melk 200 g dessertrijst 50 g suiker 1 vanillestokje (opengesneden) 100 ml cream sherry 1 potje kersen (zonder pit (370 g)) 1 zakje garneeramandelen (55 g) 125 ml slagroom1. In pan melk met rijst, suiker en vanille... bekijk recept »
4 blaadjes witte gelatine 250 g vanilleyoghurt 6 gebaksschelpen (bakafdeling) 6 el kersensap (of limonadesiroop) 500 g kersen (ontpit)1. Week de blaadjes gelatine 10 minuten in koud water. Haal ze uit het water, knijp ze goed u... bekijk recept »
10 blaadjes witte gelatine 500 g verse kersen (gewassen) 100 ml dubbeldrank bessen & druiven 500 g volle kwark 175 g witte basterdsuiker 250 ml slagroom 200 g almond cookies (pak a 300 g) 100 g roomboter (gesmolten) 1. ... bekijk recept »
250 g biscuitmix (Dr Oetker, pakje à 250 g) 4 eieren 20 ml kraanwater 100 g melkchocolade 100 g pure chocolade 450 ml slagroom 8 g klop-fix (pak 5 stuks, zakje à 8 g) 1 el fijne kristalsuiker 200 g bokkenpootjes 3 el kraan... bekijk recept »
6 sneetjes wit-casinobrood 300 g verse kersen 125 g suiker 1 bekertje slagroom (125 ml) 1 eetlepel poedersuiker1. Korstjes van brood snijden. Kersen wassen en ontpitten. In pannetje kersen met suiker en 1 dl water opzetten en al roerend ... bekijk recept »
250 g mascarpone 150 ml verse vanillevla 50 g witte basterdsuiker 125 ml melk 12 lange vingers 500 g kersen ontpit 50 g pure chocoladeKlop de mascarpone, vla en suiker in eenkom met de mixer in ca. 3 min. luchtig. Schenk de melk in een di... bekijk recept »
4 (herten)biefstukken (op kamertemperatuur) 4 el olijfolie 50 g boter 1 ui (fijngesnipperd) 100 g winterpeen (in dunne plakjes) 1 stengel bleekselderij (fijngesneden) 2 kruidnagels 1 kaneelstokje 1 doosje kersen&nb... bekijk recept »
4 eieren 1 tl rum 1 tl citroensap 100 g suiker 10 g maïzena 1 snufje zout 100 g crème fraiche 200 g amerenen op siroop 50 g ongezoute gepelde pistachenoten 1 snufje poedersuiker 1 takje munt 1 mixer met gardes 4 ovenvaste scha... bekijk recept »
50 g aardbeien 50 g frambozen 50 g kersen 75 cl pittige rode wijn (type Madiran) 50 g rode aalbessen 2 cm verse gember1. Maak de vruchten schoon. Snij de aardbeien in twee. 2. Giet de wijn in een kookpan met dikke bodem. Voeg de suiker en de kruiden... bekijk recept »
275 g bloem 1 ei 75 g witte basterdsuiker 100 ml volle melk 7 g gedroogde gist 1 snufje zout 850 g vlaaifruit kersen 400 ml slagroom 8 g vanillesuiker 25 g witte chocoladekrullen 1 keukenmachine of mixer met deeghaken 1 vlaaivorm1. Kneed v... bekijk recept »