811 recepten met kersen
600 g kersen 40 cl roséwijn 100 g poederrietsuiker zwarte peper van de molen1. Verwijder de pit uit de kersen en vang het sap op. 2. Giet de roséwijn en het kersensap in een kom en breng aan de kook. Voeg de suiker toe, meng en voeg de kersen toe. L... bekijk recept »
1 nootje noot boter 10 cl droge witte wijn 100 g diepgevroren zilveruitjes 1 konijn in stukken (of 1 bout per persoon) 1 kruidentuiltje 2 afgestreken eetlepels bloem 2 eetlepels olijfolie 1 bokaal grote bokaal kersen op siroop zout, peper1. Verwarm d... bekijk recept »
200 g boter 1 pak mix voor cake 3 eieren 50 ml melk 1 sinaasappel 500 g kersen ontpit 90 g pistachenootjes poedersuikerVerwarm de oven voor tot 180 ºC. Klop de boter in een beslagkom met de mixer tot een romige massa. Voeg cakemix, eieren en melk to... bekijk recept »
4 nectarines 8 abrikozen 8 pruimen 250 g kersen 1 citroen 1 kaneelstokje 50 g rietsuiker 250 ml zoete witte wijn (flesje à 250 ml) 15 g munt1. Halveer de nectarines, abrikozen en pruimen en verwijder de pitten. Snijd de nectarine... bekijk recept »
50 g boter 225 g bosbessenjam (pot à 450 g) 240 g theebiscuits (pak) 200 g roomkaas (bakje à 100 g) 125 g witte basterdsuiker 250 ml slagroom (beker) 8 g vanillesuiker (zakje) 8 g slagroomversteviger (zakje... bekijk recept »
1 beker slagroom (125 ml) 1 pot kersen zonder pit op siroop (350 g) ½ chocoladecake (a 450 g) 2 el kirsch (kersenlikeur, slijter) 150 g poedersuiker 50 g pure chocolade1. Klop de slagroom stijf met 2 el kersensiroop... bekijk recept »
500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen verkrijgbaar in de grotere Albert Heijn-winkels) 380 ml gevogeltefond 3 takjes tijm 150 ml taw... bekijk recept »
2 kleine rijpe zoete meloenen 50 ml witte rum 1 el rietsuiker 1 tl middelgrof zeezout 1 grote limoen ’s Middags voorbereidenMeloenfrappéHalveer de meloenen en schep de pitten eruit met een lepel. Draai met een meloenboor, b... bekijk recept »
350 g kipfilet 1,5 el olijfolie 1 zakje kerriesaus 125 ml zure room 1 klein potje kersen zonder pit (370 ml) 1 teen knoflook 1 el kappertjes 1 el sambal manis 1 snufje zout 1 snufje peper 1 blik croissantdeeg (koeling) 1 lage taartvorm1. V... bekijk recept »
250 g aardbeien 1 banaan 100 g kersen (diepvries) 150 g hangop perzik-maracuja (lentefavoriet) 200 ml sinaasappelsap 50 g havermout1. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en doe in de blender. Pel de banaan, snijd in stukken en... bekijk recept »