1000 recepten met peren
110 g boter (voor het deeg)180 g patisseriebloem60 g poedersuiker60 g amandelpoeder1 el cacaopoeder1 ei180 ml room90 g fondantchocolade (fijngehakt)90 g melkchocolade (fijngehakt)45 g boter (voor de vulling, op kamertemperatuur)90 g suiker (voor de v... bekijk recept »
2 appels2 perencitroensap (van 'n halve citroen)2 el suiker1 kl kaneel0.5 pakje chocoladekoekjes (chocolate chip cookies)1. Schil de appelen en peren, verwijder de klokhuizen met behulp van een appelboor. Snij ze in blokjes. 2. Doe samen met de suike... bekijk recept »
1 pizzadeeg250 g ricotta4 peren4 peren (in dunne plakjes)300 g blauwe kaas (verkruimeld)50 g walnoten (grof gehakt)1. Verwarm de oven op 250°C. 2. Bereid het pizzadeeg volgens het basisrecept en verdeel het in 8 porties 3. Rol het deeg ... bekijk recept »
2 appels2 peren0.5 citroen (sap van)3 el suiker50 g rietsuiker50 g havermout1 el bloem50 g gesmolten boter ( wat extra)kaneel1. Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter 4 kleine ovenschaaltjes. 2. Schil de appelen en de peren, snij ze in blokjes. Meng ... bekijk recept »
2 peren (geschild)2 avocado's (geschild)1 el citroensap1 zakje gemengde sla2 el pijnboompitten4 el olijfolie1 kl notenolie1 el frambozenazijnzoutpeper1. Snij de peren en avocado's in kwartjes. Besprenkel ze meteen met citroensap. 2. Verdeel de sla, d... bekijk recept »
4 aardappelen2 peren200 g roquefort80 ml zure room1 bakje waterkers1 el bieslook (gehakt)50 g walnotenpeperzout1. Kook de aardappelen gaar in de schil. Spoel en droog de waterkers. Hak de walnoten grof. Brokkel de roquefort in stukken. Spoel de peren... bekijk recept »
3 jonagold-appels (geschild, ontpit en in blokjes)3 durandeau-peren (geschild, ontpit en in blokjes)1 el gember (gehakt)citroenzeste (van 1 citroen)citroensap (van 1 citroen)2 el honing4 abrikozen (gedroogde)1 vanillestokje (van zaadjes ontdaan)szech... bekijk recept »
3 doyenné-peren250 g eiwit50 g eiwit (voor de granola)200 g eidooier (voor de biscuit)100 g room (voor de amandelcrème )75 g amandelmelk5 g gelatine250 g mascarpone160 g bruine suiker (voor de bisuit)20 g suiker250 g griessuiker100 g griessuiker (voo... bekijk recept »
4 eieren, gesplitst200 gram witte basterdsuiker200 gram pure chocolade200 gram boter2 handperen1 eetlepel citroensap50 gram melkchocolade, gerasptspringvorm van 24 cm Ø, bekleed met bakpapier1. Verwarm de oven voor op 190ºC. Klop met een mixer... bekijk recept »
500 gram zure appels (bijv. granny smith), geschild en in stukjes500 gram peren, geschild en in stukjessap van 1 citroen750 gram geleisuiker100 gram blanke amandelen of walnoten, grof gehakt1 eetlepel koekkruiden75 gram blanke rozijnenjampotten1. Sch... bekijk recept »