623 recepten met vijgen
125 g tarly (pak a 500 g) 4 eetlepels meergranenrijst 4 eetlepels rozijnen 8 gewelde abrikozen (zakje a 200 g) 4 gedroogde vijgen 75 g suiker 1 eetlepel custardpoeder 2 eetlepels melk 2 eetlepels walnoten 2 eetlepels pijnb... bekijk recept »
2 eetlepels balsamicoazijn 300 g bospaddenstoelen bakboter 2 eetlepels bruine kandijsuiker 80 g Ratte-aardappelen 600 g rendiersteak 80 g rode krielaardappelen Franceline 2 dl rode wijn 100 ml room Saveur Brute chilipoeder DUCROS Saveur Brute kaneels... bekijk recept »
100 g gerookte spekblokjes 1 hardgekookt eigeel 1 koffielepel mierikswortel 300 g rodekool 4 eetlepels vinaigrette kant-en-klaar uit een flesje 6 eetlepels wijnazijn 4 zachte, gedroogde vijgen zout, zwarte peper van de molen1. Snij de rodekool in hee... bekijk recept »
8 verse vijgen 8 tl cremaceto classico, 55% balsam 500 g slagroomijs1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de vijgen van boven kruislings in, maar snijd niet helemaal door. Besprenkel elke vijg met 1 tl balsamicocrème. Zet ca. 8 min. in de oven... bekijk recept »
zwarte peper zout 20 cl light room 450 g Chevridou 50 g pecannoten 300 g mix van kerstomaten 50 g kaascrackers Tuc 140 g zachte vijgen 20 g sesamzaadjes 2,5 g agar-agar 1 eetlepel maanzaadjes 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel Italiaanse azijn1. Verkru... bekijk recept »
1 kruimeldeeg 6 sneetjes Bayonneham 3 crottins de Chavignol 3 mooie gedroogde vijgen 1 ei 3 takjes verse rozemarijn1. Verwarm de oven voor op stand 6 (180°C). 2. Snij de Crottins horizontaal doormidden en leg op elk sneetje ham een stukje. Leg 1/2 in... bekijk recept »
12 dadels (zonder pit (zak 250 g)) 4 gedroogde vijgen (zak 200 g) 4 gedroogde abrikozen (zak 500 g) 1 sinaasappel (schoongeboend) 200 ml kaneelijs 4 el vloeibare honing 2 el pistachenoten ((bakje 95 g), grof gehak... bekijk recept »
200 g Fruité du Cap Gris-Nez 500 g druivenmix 2 appels 6 gedroogde vijgen 1 vanillestok 1 snuifje kaneelpoeder 1 eetlepel rietsuiker 3 sneetjes rustiek wit brood 1 eetlepel boter1. Verwarm de oven voor op 110°C. 2. Spoel de druiven en verdeel in klei... bekijk recept »
4 gedroogde vijgen 50 g rozijnen 50 g ontpitte dadels 40 g pecannoten 40 g cashewnoten 50 g geraspte kokos1. Hak de pecannoten en de cashewnoten grof en zet ze opzij. 2. Doe de vijgen, de dadels en de rozijnen in de blender en blend tot ze een bol vo... bekijk recept »
350 g linguine 125 g le petite doruvael 100 ml karnemelk 100 g gedroogde vijgen 2 Varkenshaasjes zout versgemalen peper 1 broccoli 200 g cherrytomaatjes 50 g rucola 1. Kook de linguine volgens de gebruiksaanwijzing. Snijd de kaas in stukjes. Bren... bekijk recept »