623 recepten met vijgen
Witte selder 3 takje(s) koriander 4 takje(s) vijg(en) 8 teentje(s) van look 1 sjalot(ten) 2 olijfolie 3 soeplepel(s) ei(eren) 6 platte peterselie 1 bosje(s) peper en zout blaadje(s) sla 8 citroen(en) natuur 1 akkerkers 50 gram groot(ote) ... bekijk recept »
12 vijgen 220 gr schapenkaas 100 gr kwark 2 el zure room 1 teentje knoflook 1 1/2 el olijfolie koud geperst 1 el citroentijm 120 gr zalmkaviaar zeezout en peperVijgen kruislings insnijden. Knoflook pellen, fijn persen en vermengen met grof verkruimel... bekijk recept »
Boter: 30 gram- citroen(en): 1- wildfond: 20 cl- zout- honing: 5 soeplepel(s)- mosterd: 2 soeplepel(s)- appel(s): 4- hazenrug(s): 2- krenten: 50 gram- ciderazijn: 2 soeplepel(s)- room: 20 cl- grof gemalen peper- Droge vijgen: 2 - Verse vijgen: 4... bekijk recept »
12 kleine zwarte vijgen 12 kleine schijven rauwe ham (ParmaSerranoBayonne?) van ongeveer 0,7 mm dikte 3 tot 4 blaadjes brikdeeg 50 g gesmolten boter 80 g mascarpone verse zwarte peper Als het nodig is, schilt u een dunne pel van de vijgen. Daarn... bekijk recept »
8 stuks verse vijgen 2,5 dl water 1 dl rode port 3 ons suiker Bereidingswijze De vijgen in achten snijden. Het water met de port en de suiker aan de kook brengen. De vijgen toevoegen en op laag vuur laten confijten. Duurt ongeveer 3,5 tot 4 uur totda... bekijk recept »
? 8 verse vijgen ? 1 ? dl witte port ? 2 el citroensap ? 1 ? el suiker ? 1 tl maismeel ? >> voor de creme: ? > 2 dl melk ? > 3 eierdooiers ? > 3 eiwitten ? 50 gr suiker ? 4 blaadjes gelatine ? 2 ? dl room ? 60 gr suiker ? 1 vanillestok ? ? tl kaneelp... bekijk recept »
8 verse vijgen (Italiaanse) 1 balletje mozzarella 1 onsje parmaham 1 kropje rucola sla 4 lente-uitjes 100 gram geroosterde en gepelde pistachenoten Vinaigrette: 4 eetlepels creme fraiche 4 eetlepels olijfolie 2 takjes tijm 1 theelepel mosterd 2 eetl... bekijk recept »
Voor het deeg: 500 gram bloem 75 gram suiker 20 gram zout 6 eieren 25 gram gist 300 gram boter op kamertemperatuur zwarte peper Voor de garnering: 6 sneetjes parnaham 4 eetlepels verse kaas [Philadelphia] 4 a 6 vijgen 100 gram boschampignons boter zo... bekijk recept »
2 verse vijgen8 hele dunne plakjes Parmaham8 el mascarpone8 blaadjes muntvinaigrettezout en peper. Bereidingswijze Snij de vijgen in vieren. Overgiet ze met de vinaigretteen bestrooi ze met zout en peper. Smeer op elke plakje Parmaham mascarpone en r... bekijk recept »
75 gr. gorgonzola 0.5 dl. slagroom 4 vijgenverse . Met het mes de bovenzijde vier of zes maal diep insnijden en de vijg voorzichtig opendrukken. De vijgen rondom de schaal leggen. De gorgonzola met de slagroom tot een dikke massa roeren en deze in ... bekijk recept »