623 recepten met vijgen
600 gram kruimige aardappels, geschild10 centiliter warme melk (Melkan) nootmuskaat500 gram diepvriesdoperwten4 plakje katenspek4 tartaartjes50 gram boter of vloeibaar bakproduct1 eetlepel honing1 eetlepel mosterd4 gedroogde vijgen, in stukjes15 cent... bekijk recept »
2 appels met rode schil200 milliliter witte wijn3 eetlepel honing4 verse vijgen150 gram blauwe kaas (roquefort of Danish blue), verkruimeld1. Boor met een appelboor het klokhuis uit de appels en snijd ze in dunne plakken. Breng de wijn met de honing ... bekijk recept »
1 eetlepel olijfolie8 plakken serranoham4 verse vijgen100 gram zachte geitenkaas2 eetlepel honing70 gram rucola50 gram radicchio in dunne reepjes1 eetlepel balsamicoazijn1 theelepel mosterd3 eetlepel olijfolie (voor de dressing)bakplaat met bakpapier... bekijk recept »
1 sinaasappel schoongespoeld300 gram verse dadels zonder pit in stukken4 verse vijgen2 uien gesnipperd5 cm gemberwortel geschild en geraspt1 mespuntje cayennepeper of chilipepervlokken250 gram basterdsuiker200 milliliter blanke azijn100 milliliter wa... bekijk recept »
1. Vervang bij het basisrecept voor witbrood 300 gram van de tarwebloem door volkorenbloem en voeg 1 theelepel gemalen kardemom, 2 eetlepels honing, 100 gram gehakte hazelnoten en 150 gram gedroogde vijgen (in stukjes) toe. bekijk recept »
8 sneetje niet te vers krentenbrood of notenbrood200 milliliter slagroom (Melkan) of kookroom150 milliliter melk (Melkan)50 gram suiker1 theelepel kaneelpoeder1 theelepel vanille-essence2 eetlepel bruine basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
8 sneetje niet te vers krentenbrood of notenbrood200 milliliter slagroom (Melkan) of kookroom150 milliliter melk (Melkan)50 gram suiker1 theelepel kaneelpoeder1 theelepel vanille-essence2 eetlepel bruine basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
8 sneetje niet te vers krentenbrood of notenbrood200 milliliter slagroom (Melkan) of kookroom150 milliliter melk (Melkan)50 gram suiker1 theelepel kaneelpoeder1 theelepel vanille-essence2 eetlepel bruine basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
1 vanillestokje, in de lengte opengesneden100 g mascarpone1 eetl. vloeibare honing50 g blanke hazelnoten, grof gehakt1 eetl. poedersuikermespunt gemalen kaneel6 verse vijgen, gehalveerd1. Schraap de zaadjes uit het vanillestokje, vermeng ze met de ma... bekijk recept »
8 sneetje niet te vers krentenbrood of notenbrood200 milliliter slagroom (Melkan) of kookroom150 milliliter melk (Melkan)50 gram suiker1 theelepel kaneelpoeder1 theelepel vanille-essence2 eetlepel bruine basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »