623 recepten met vijgen
8 sneetje niet te vers krentenbrood of notenbrood200 milliliter slagroom (Melkan) of kookroom150 milliliter melk (Melkan)50 gram suiker1 theelepel kaneelpoeder1 theelepel vanille-essence2 eetlepel bruine basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
8 sneetje niet te vers krentenbrood of notenbrood200 milliliter slagroom (Melkan) of kookroom150 milliliter melk (Melkan)50 gram suiker1 theelepel kaneelpoeder1 theelepel vanille-essence2 eetlepel bruine basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
400 g kipfilet, in gelijke blokjes1 theel. korianderpoeder1 theel. kaneelpoeder2 eetl. olijfolie2 eetl. vloeibare honing7 gedroogde vijgenzoutversgemalen pepermooie basilicumblaadjeshouten of metalen kleine prikkers1. Vermeng de blokjes kip met de sp... bekijk recept »
8 sneetje niet te vers krentenbrood of notenbrood200 milliliter slagroom (Melkan) of kookroom150 milliliter melk (Melkan)50 gram suiker1 theelepel kaneelpoeder1 theelepel vanille-essence2 eetlepel bruine basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
200 g roomkaas naturel100 g zachte blauwe kaas (Danish Blue of gorgonzola)4 vijgen2 eetl. gembersnippers5 eetl. gembersiroop4 timbaaltjes, kommetjes of kopjes, ingevet1. Zorg ervoor dat de kaas op kamertemperatuur is. Verdeel de helft van de roomkaas... bekijk recept »
6 gedroogde vijgen, in vieren4 eetl. rode of witte port100 g walnoten, grof gehakt150 g gemengde eikenbladsla met rucolavoor de dressing:1 eetl. vloeibare honing1 theel. grove mosterd2 eetl. rodewijnazijn3 eetl. milde olijfoliezout en versgemalen pep... bekijk recept »
8 sneetje niet te vers krentenbrood of notenbrood200 milliliter slagroom (Melkan) of kookroom150 milliliter melk (Melkan)50 gram suiker1 theelepel kaneelpoeder1 theelepel vanille-essence2 eetlepel bruine basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
8 sneetje niet te vers krentenbrood of notenbrood200 milliliter slagroom (Melkan) of kookroom150 milliliter melk (Melkan)50 gram suiker1 theelepel kaneelpoeder1 theelepel vanille-essence2 eetlepel bruine basterdsuiker 1. Verwarm de oven voor... bekijk recept »
1. Snijd vijf verse vijgen in vieren en leg op elk stuk een klein stukje gorgonzola of andere blauwe kaas. Snijd 6 plakken parmaham in de lengte in drieën en vouw deze om de stukjes vijg met kaas. Bestrijk met een beetje olie en zet ze een halve... bekijk recept »
Solo Vloeibaar 2 eetlepels balsamicoazijn zeezout 4 vijgen 4 schijfjes geitenkaas 50 g honing 30 g pijnboompitten 200 g gemengde sla peper 1. Snij de vijgen open en schik er de kaas op.2. Lepel er de Solo Vloeibaar over en schuif ze in een op ... bekijk recept »