314 recepten met eend
600 g eendenborst Solo light Vloeibaar 1 stukje gember gesschild 2 dl light room 1 scheutje Calvados 1 eetlepel honing 2 appels (Jonagold) 500 g jonge spinazie , gewassen 2 gesnipperde sjalotten 300 g vastkokende aardappelen olijfolie 3 eetlep... bekijk recept »
4 filets van wilde eend 300 gr zilveruitjes, gepeld 500 gr gemengde bospaddenstoelen, gekuist 2 dl wildfond 1 dl rode portwijn 1 el kristalsuiker 1 sjalot, fijngesnipperd solo, bakken en braden arachideolie 2 takjes rozemarijn peper & zeezout v/d mo... bekijk recept »
4 filets van wilde eend arachideolie boter 150 g veenbessen 2 el bosbessenconfituur 2 radicchio 2 appelen 2 el suiker rodewijnazijn peper zout1. Doe de veenbessen in een pan met de suiker en laat ze op laag vuur onder deksel smelten. Voeg de bosbes... bekijk recept »
4 stukken eendeborstfilet 2 dl gevogeltebouillon(kan ook wildbouillon zijn) 2 eetl honing 1 dl witte wijn of witte porto1. •Neem een scherp mes en maak een reeks fijne diagonale inkepingen (ongeveer een 10-tal) in het vel zonder in het vlees te snij... bekijk recept »
2 st eenden 4 fijngesneden sjalotten en 4 wit van prei 3 st rijpe mango 2 eetl groene peper 1. Braad de eend aan en kruid ze met peper en zout. Laat de sjalotten en de fijngesneden prei even meesudderen. Voeg de port en de kippenbouillon toe, en la... bekijk recept »
90 GRAM gerookte eendenfilet 1 grote mango 220 gram uienkonfijt 1/4 potje bieslook zwarte peper 1. schil de mango. Snij het vruchtvlees in 18 dunne stukken van 2X3 cm. snij het bieslook in stukjes van 2CM. verdeel de stukjes mango en reepjes eend o... bekijk recept »
1 pot kalfsjus (500 ml) 300 g confit de canard in ganzenvet (supermarkt / delicatessenzaak) 4 dikke zachtkokende aardappels (bintje) 10 cl room 4 el Solo vloeibaar 2 doradefilets (200 g / stuk, met vel) 4 groene aspergepunten 1 kg verse spinazie ... bekijk recept »
1 chilipepertje zonder zaadjes gesnipperd 400 g eendenfilet in reepjes 400 g rijst pasta 1 blokje Knorr Finesse visboullon 200 g sojascheuten 3 jonge uitjes , versnipperd 1 eetlepel Solo Vloeibaar 400 g oesterzwammen in reepjes gescheurd 1 eetlep... bekijk recept »
2 eenden 100 g Solo zout peper van de molen 2 eetlepels Mandarine Napoléon 1 sinaasappel 2 dl kalfsjus 1 eetlepel sechuanpeper1. Bak de eenden aan de buitenzijde mooi bruin in de Solo en breng ze op smaak met zout en peper. 2. Zet in een ovenvast... bekijk recept »
2 perssinaasappels 2 teentjes look 2 venkelknollen olijfolie 3 el rozijnen 2 el gepelde amandelen 1 el korianderzaadjes 2 el appelazijn 4 eendenfilets 1 el verse koriander peper zout1. Rasp de schil van de sinaasappel. Bewaar het sap en het s... bekijk recept »