212 recepten met artisjok
2 artisjokhart 350 gr in totaal 5 gr ascorbinezuur 2,7 gr sinaasappelchocolade blaadje zilver look 50 gr mycryo 162 gr creme anglaise 60 gr volle melk 100 gr chocolade 50 % 30 gr sjalot 4 lepels kippenbouillon vloeibaar stikstof1. Maak eerst een m... bekijk recept »
8 artisjokharten(diepvries) 2 uien 1 bloemige aardappel 1 klontje Solo Light 1 blaadje laurier 1 teentje look 2 l kippenbouillon peper en zout 200 g grijze garnalen 4 el truffelolie1. Laat de artisjokken ontdooien en snij ze in blokjes, net als ... bekijk recept »
2 lamskronen 1 klontje Solo peper van de molen zeezout 1 scheutje olie1. De polenta 2. Begin met de polenta. Deze kan geruime tijd vooraf bereid worden. 3. Breng 5 dl water aan de kook met wat zout en Solo. 4. Strooi de polenta in het water en roer ... bekijk recept »
12 sint-jakobsvruchten 120 g bulgur 1 preistengel 2 artisjokken 100 g gerookt spek in reepjes 2 dl rode wijn 15 cl port van goede kwaliteit 5 cl balsamicoazijn 30 g suiker Solo Vloeibaar 1 takje rozemarijn 10 g Solo Vloeibaar zeezout peper v... bekijk recept »
4 dikke sneedjes bruinbrood 1 blik artisjokharten 2 bolletjes buffelmozarella 4 sneedjes gerookt ontbijtspek Balsamicostroop1. Snij de korsten van vier dikke sneedjes bruinbrood en rooster ze bak de sneedjes spek krokant in een pan. Spoel de artisjo... bekijk recept »
150 gr zachte geitenkaas 125 ml creme fraiche 1 ei 1 el verse tijmblaadjes 8 plakjes roomboter bladerdeeg 1 blik artsjokharten uitgelekt 1 handje zwarte olijven 1 el olijfolie 1. Lunch- of licht hoofdgerecht, maar het kan natuurlijk ook heel goe... bekijk recept »
8 vastkokende aardappelen 2 rode uien 4 artisjokharten uit blik 8 sneden gezouten spek Solo Vloeibaar tijm 4 eieren 1. Verwarm de oven voor op 180°C.2. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Kook ze in 20 minuten gaar in gezouten water. Pel... bekijk recept »
1 lamsbout1 onbehandelde citroen1 takje rozemarijn ( enkele plukjes)3 teentjes knoflookolijfoliepeper1 kl zout1 courgette1 aubergine1 ui4 tomaten1 groene paprika1 rode paprika1 artisjok (grote)handvol oregano (verse)handvol bladpeterseliecitroensap1 ... bekijk recept »
per persoon 1 artisjok citroensap water Voor de saus: 0.5 roomkaasje (Boursin naturel) 2 eetlepels grapefruitsap 1 eetlepel appelazijn 1 eetlepel zeer fijngehakte peterselie 1 eetlepel fijngehakte munt 1 eetlepl gehakte dille 1 stijfgeklopt eiwit zou... bekijk recept »
12 verse gefileerde sardienen (de filets blijven aan elkaar) 2 el olijfolie 1 bussel thaise mini asperges voor de tapenade 50 g gekonfijte tomaat 10 g pijnboompitten 4 blaadjes basilicum 5 cl zeer goede olijfolie peper en zout voor de mousse van ar... bekijk recept »