212 recepten met artisjok
8 panklare mosselen 2 eetlepel(s) azijn 4 gekneusde peperkorrels 1 enkele peterseliestelen 1 zout 1 middelgrote artisjok 3 eetlepel(s) citroensap 4 drumsticks 5 eetlepel(s) olijfolie of andere olie 200 gm in smalle repen gesneden varkensfi; let 100 g... bekijk recept »
8 panklare mosselen 2 eetlepel(s) azijn 4 gekneusde peperkorrels 1 enkele peterseliestelen 1 zout 1 middelgrote artisjok 3 eetlepel(s) citroensap 4 drumsticks 5 eetlepel(s) olijfolie of andere olie 200 gm in smalle repen gesneden varkensfi; let 100 g... bekijk recept »
8 panklare mosselen 2 eetlepel(s) azijn 4 gekneusde peperkorrels 1 enkele peterseliestelen 1 zout 1 middelgrote artisjok 3 eetlepel(s) citroensap 4 drumsticks 5 eetlepel(s) olijfolie of andere olie 200 gm in smalle repen gesneden varkensfi; let 100 g... bekijk recept »
12 Sint-Jacobsnootjes 1 vel bladerdeeg 2 artisjokken 2 el Solo Vloeibaar 4 el olijfolie 1 pompelmoes 2 citroenen 2 sinaasappels 4 takjes bladpeterselie 1. Verwarm de oven voor op 175°. 2. Reinig (indien nodig) de Sint-Jacobsnootjes. Verwijder ... bekijk recept »
200 g witte tagliatelle 200 g groene tagliatelle 1 el olie Peper Zout 1 blik uitgelekte artisjokharten (uitgelekt 240 g) 7 plakjes bladerdeeg 50 g geraspte parmezaan 4 eieren 1 dl slagroom 100 g gorgonzola, verbrokkeld Quichevorm van 24 cm doorsnede ... bekijk recept »
8 STUKS ARTISJOK KLEIN BRETAGNE 1. ARTISJOKKEN PELLEN EN BOVENAAN AFSNIJDEN2. ONDERAAN SCHILLEN3. KIPPENBOUILLON EN KRUIDENBOEKET4. 45 MIN KOKEN5. LATEN AFKOELEN6. MET VORK IN KLEINE STUKKEN VERDELEN7. HARDE DELEN VERWIJDEREN (STUKJES BOVENAAN)8. PEP... bekijk recept »
6 plakjes bladerdeeg. 150 gram verse geitenkaas. 3 eetlepels verse rode pesto. pot artisjokhart gemarineerd. basilicum. Hulpmiddelen Oven. mes. kom. bakpapier. bakplaat. vork. Hulpmiddelen - Oven. mes. kom. bakpapier. bakplaat. vork. Bereidingswijze... bekijk recept »
5 eetlepels plus 4 theelepels olijfolie , 2 grote uien een bosje verse peterselie 4 stengels bleekselderij, I grote teen knoflook 70 gr grof vers broodkruim, 50 gr vers geraspte Parmezaanse kaas 25 gr vers geraspte pecorino romano peper uit de molen,... bekijk recept »
- 4 grote artisjokken - 100 gr paneermeel - 80 gr geraspte pecorino - 2 teentjes knoflook - 1 bosje peterselie - 1 ansjovisfilet - 2 glazen water - 4 el olijfolie - ? citroen - zout - peper Hulpmiddelen mes mengkom eetlepel pan diepe borden Hulpmid... bekijk recept »
500 g sperziebonen2 rode paprika'sgroen van venkelblikje artisjokbodemsolijfoliecitroen Vermeng de paprikareepjes, stukjes artisjok en de sperzibonen. bestrooi rijkelijk met olijfolie, citroensap en kruid met zou en peper. knip een handvol venkelkrui... bekijk recept »