1000 recepten met aubergine
1 aubergine (in blokjes van 1 x 1 cm) 4 el olijfolie 3 tenen knoflook (fijngesneden) 1 blik gepelde tomaten (400 g) 200 g penne (pasta, zak 500 g) 1 el rodewijnazijn ½ tl suiker 1 bakje basilicum ((15 g), a... bekijk recept »
300 g snelkookrijst 3 eetlepels zonnebloemolie 1 aubergine (in blokjes) 1 courgette (in blokjes) 2 eetlepels Thaise groene curry (zakje 70 g) 1 pakje kokosmelk (200 ml) 4 eieren (losgeklopt) 75 g cashewnoten&nbs... bekijk recept »
45 g pistachenoten (bakje 95 g) 30 g basilicum (bakje 15 g) 7 el olijfolie 50 g Parmezaanse kaas 1 aubergine 1 teen knoflook 1 courgette 1 gele paprika 300 g macaroni grande 250 g ricotta (verse kaas)1. Rooster de not... bekijk recept »
300 g couscous 350 ml kokend water 300 g witte kaasblokjes in kruidenolie 1 aubergine 20 g platte peterselie 1 teen knoflook 2 el balsamicoazijn 600 g wokmix Italiaans (diepvries)1. Doe de couscous in een kom en schenk er het koken... bekijk recept »
2 sinaasappelen (schoongeboend) 2 aubergines (geschild) 1 blik artisjokharten ((400 g), uitgelekt) 5 el olijfolie extra vierge 5 el bloemenhoning 100 g witte amandelen1. Snijd de onder- en bovenkant van de sinaasappels en sch... bekijk recept »
2 aubergines 1 teentje knoflook 100 g zwarte pitloze olijven 0.5 bosje peterselie 1 citroen Aubergine “kaviaar”Verwarm de oven voor op 200 ºC. (Gebruik je een combi-stoomoven dan dient de vochttoevoer 30 procent te zijn). P... bekijk recept »
3 aubergines (in plakken) 50 ml olijfolie extra vierge met basilicum grofgemalen zeezout zwarte peper (versgemalen) 1 citroen 250 g gerookte spekblokjes 1 el grove mosterd 2 zakken rucola slamelange (a 150 g) 150 g blau... bekijk recept »
2 aubergines50 ml olijfolieRasp van 1 citroen1 teentje knoflook, geperst½ theel komijnpoederPeper en zout100 gr fetaPaar takjes verse korianderWas de aubergine en snijd het bovenste gedeelte er af. Snijd de aubergine met een groot en scherp mes in p... bekijk recept »
120 g couscous 200 ml kokend water 200 g witte bonen uit blik 2 el bloem 1 rode ui 20 g verse basilicum 1 ei 1 snufje zout 1 snufje peper 4 pompoenpitbroodjes 4 el olijfolie 1 aubergine 1 courgette 4 el olijven tapanade1. Overgiet de cou... bekijk recept »
400 g volkoren penne 500 g zeevruchtencocktail (diepvries) 1 aubergine 690 ml sugocasa cipolla e aglio (tomatensaus) 100 ml droge witte wijn 75 g rucolasla1. Kook in ruim water met zout de penne volgens de aanwijzingen op de verpa... bekijk recept »