1000 recepten met aubergine
1 dikke aubergine 1 redelijk grote courgette 150 gram vers geraspte parmesan 4 lepels bloem 1 dl Olijfolie 1 koffielepel Italiaansekruiden peper en zout voor de tomatensaus 1 ui 1 teen look 700 gram tomatenpasata 2 lepels balsamicoazijn Olij... bekijk recept »
2 tomaten 1 courgette 1 aubergine 2 bolletjes mozzarella 1 handvol pijnboompitten 3 el balsamico-azijn grof zeezout komijnzaad olijfolie 1. Haal eerst het vocht uit de aubergine. Snijd daarvoor de aubergine in ronde plakken. Bestrooi beide kan... bekijk recept »
4 courgettes 2 aubergines 1 zak Bertolli Bolognaise 200 g geraspte Parmezaanse kaas olijfolie zout1. Snij de courgette over de lengte in plakken.2. Snij de aubergine over de lengte in plakken. Bestrooi de aubergines flink met zout, zodat het vocht... bekijk recept »
2 rode paprika's 1 courgette 1 aubergine Bertolli olijfolie 100 g rucola 1 radicchio (kleine rode sla) 50 g pijnboompitjes citroensap 1. Snijd de paprika's in vieren, verwijder de pitjes en de zaadlijsten en leg ze met de schil naar boven op e... bekijk recept »
4 courgettes 2 aubergines 1 zak bertolli bolognese 200 gram geraspte parmezaanse kaas olijfolie zout1. snij de courgette over de lengte in plakken. Snij de aubergine over de lengte in plakken. Bestrooi de aubergines flink met zout, zodat het vocht... bekijk recept »
1 dikke aubergine 1 dikke courgette 400 g mozzarella (blok) 150 g parmezaan (blok) 4 eetl. bloem 1 dl olijfolie 1 koffiel. Italiaanse kruidenmix (molen) zeezout (molen) peper en zout 1 ui 1 teentje knoflook 700 g passata (gezeefde tomaten 2 ... bekijk recept »
100 gr (4) gegrilde rode paprika's, kant en klaar in reepjes 1 blik 340 gr kikkererwten, uitgelekt en nagespoeld 1/2 rode ui, in ringen gesneden 1 tl oregano 1 el pijnboompitjes geroosterd 1 el olijfolie sap van 1/2 citroen 1 el platte pet... bekijk recept »
4 AUBERGINES 500 ML ZELFGEMAAKTE TOMATENSAUS 200 GR GEMALEN PARMEZAAN KAAS 200 GR MOZZARELLA 2 TEENTJES LOOK 1 RODE AJUIN PLATTE PETERSELIE VERSE BASILICUM ZOUT, PEPER, OLIJFOLIE 1. Snij de aubergines in schijven van ongeveer 5 mm. Vul een bo... bekijk recept »
4 rijpe tomaten 1 teentje knoflook 3 eetlepels Extra Vergine olijfolie enkele basilicumblaadjes 1 grote aubergine 200 g mozzarella 1. Snij de tomaten in stukjes. Bak de knoflook even in 2 eetlepels olijfolie. Voeg er de tomaten en wat fijngesned... bekijk recept »
2 aubergines, in heel dunne plakjes olijfolie150 g mozzarella, geraspt50 g feta, verkruimeld4 El bieslook, fijngehakt 1 bosje basilicum 1 handvol zout, peper4 tomaten tuinkers1. Verwarm de oven voor op 180°C. Smeer de plakjes aubergine in met olijfo... bekijk recept »