1000 recepten met bloemkool
12 sint-jakobsvruchten 4 schorseneren 1 mooie bloemkool 50 g Solo 2 cl olijfolie enkele basilicumblaadjes peper zout muskaatnoot 1. Balsamicoreductie. Doe de balsamicoazijn en de suiker in een pannetje en laat dit inkoken tot een siroop.2. Snijd... bekijk recept »
4 stukken filet van stevige vis 2 citroenen 100 g boter 4 el pijnboompitten 1 courgette 2 wortelen 1 bloemkool 1. Maak de groenten schoon, snijd ze in kleine stukjes. Kook de wortelen en bloemkool beetgaar en stoof de courgette in een weinig ol... bekijk recept »
500 gram zalmfilet 150 gram bloemkool 150 gram wortelen 100 gram sperziebonen 700 gram aardappelschijfjes sap van een citroen 60 ml Solo vloeibaar 1. Maak de sperziebonen schoon. Snijd de bloemkool in roosjes. Schil de wortel en snijd in plakje... bekijk recept »
600 gr kipfilet en een bundel jonge wortelen 0.5 st bloemkool en 100 gr pickles 2.5 dl kippenbouillon 1 beetje kippenkruiden en beetje peterselie 1. - Snij de kipfilets in blokjes van 3 cm.2. - Schraap de worteltjes en snij in stukken van 2 à 3 cm.3... bekijk recept »
300 gram bloemkool 2 1/2 dl water 1 koffielepel Maggi groentenbouillon 6 blaadjes gelatine 100 gram bak-braadmagarine 200 gram room peper & zout nootmuskaat bieslook 4 el ganaaltjes ( gepeld )1. Na het koken Mix de bloemkool tot een puree.2. Week... bekijk recept »
1 kleine bloemkool 2 eetlepels olijfolie 1 rode ui 2 teentjes knoflook 1 bakje cherrytomaatjes 8 eieren 100 ml kookroom 1/2 eetlepel mosterd 1 theelepel paprika of chilipoeder 1 eetlepel italiaanse kruiden 100 gram belegen kaas 1. Verwarm de o... bekijk recept »
1 bloemkool, in roosjes1 ei50 g parmezaan, geraspt1 El Italiaanse kruidenmix (rozemarijn, basilicum, oregano) pesto (kant-en-klaar)100 g kerstomaatjes, gehalveerd1 courgette, in dunne rondjes1 rode ui, in dunne ringen1 bundel groene asperges parmezaa... bekijk recept »
½ bloemkool4 zalmfilets4 aardappelen, in blokjes2 lente-uitjes, gesnipperd takjes tijm2 El kappertjes40 g groene olijven, ontpit en in plakjes roze peperbessen8 El witte wijn boter zout, peper van de molen1. Snij de bloemkool in grove stukken en mix ... bekijk recept »
100 g zelfrijzende bloem1 theelepel zout1 ei100 ml water2 theelepel zachte gele currypasta15 g fijngehakte verse koriander peper frituurolie 1/2 bloemkool1. Voor het beignetbeslag: meng de bloem en het zout. Voeg het ei toe en daarna het water en de c... bekijk recept »
250 gram sperziebonen, afgehaald3 eetlepel arachide- of zonnebloemolie1 theelepel gemalen komijn (djinten)1 ui, gesnipperd1 rode peper, zonder zaadjes, in stukjes1 theelepel kerriepoeder1 prei, in ringen van 1 cm250 gram bloemkool, in kleine roosjes2... bekijk recept »