1000 recepten met bloemkool
1/2 krop ijsbergslain dunne reepjes 3 tomatenin partjes 1/2 komkommergewassen en in plakjes 1 gele paprikain dunne reepjes 350 g panklare bloemkoolin kleine roosjes 1 el olijfolie extra vierge 250 g dikke plakken kipfiletin blokjes (vleeswaar) 3 el... bekijk recept »
200 gm sperziebonen 200 gm bloemkool 1 grote ui 1 prei 200 gm courgette Kook de schoongemaakte en gebroken boontjes samen met de in roosjes verdeelde bloemkool, in weinig water in 15 minuten, gaar. Snijd de gepelde ui in ringen. Snijd de prei in ring... bekijk recept »
1 bloemkool, in kleine roosjes 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 1 spaans pepertje, in ringetjes 1 eetl provençaalse kruiden 1/4 l vleesbouillon (van tablet) 1/4 l crème fraiche 150 gr geraspte kaas 1 eetl olie peper en zout Verwarm... bekijk recept »
2 eetlepels zonnebloemolie 2 grote vastkokende aardappels, in blokjes 2 eetlepels milde currypasta 1 rode paprika, in blokjes 1 bloemkool, in roosjes 100 ml kokosmelk 6 eieren, hardgekookt 100 ml yoghurt (mager), op kamertemperatuu; r 15 g verse kori... bekijk recept »
225 g basmatirijst (pak ` 400 g) 2 eetlepels yoghurt (mager) 100 g bloemkool 75 g sperziebonen 1 rode paprika 1 tomaat 2 rode pepers 75 g champignons 1 grote ui 3 teentjes knoflook 1 stuk verse gemberwortel (ca. 3 cm) 1 zakje verse koriander (15 g) 3... bekijk recept »
1 bloemkool, in kleine roosjes 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 1 spaans pepertje, in ringetjes 1 eetl provençaalse kruiden 1/4 l vleesbouillon (van tablet) 1/4 l crème fraiche 150 gr geraspte kaas 1 eetl olie peper en zout Verwarm... bekijk recept »
1 bloemkool, in kleine roosjes 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 1 spaans pepertje, in ringetjes 1 eetl provençaalse kruiden 1/4 l vleesbouillon (van tablet) 1/4 l crème fraiche 150 gr geraspte kaas 1 eetl olie peper en zout Verwarm... bekijk recept »
1 bloemkool, in kleine roosjes 2 uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 1 spaans pepertje, in ringetjes 1 eetl provençaalse kruiden 1/4 l vleesbouillon (van tablet) 1/4 l crème fraiche 150 gr geraspte kaas 1 eetl olie peper en zout Verwarm... bekijk recept »
1/4 bloemkool zout 1 l magere bouillon 25 gr tapioca 1 eetl kervel 1. Snijd de roosjes van de bloemkool. was ze en kook ze dan ca. 10 minuten in water met een beetje zout. 2. Kook ondertussen ook de bouillon, strooi de tapioca erin en laat ze samen ... bekijk recept »
2 uien 1 bloemkool 4 vastkokende aardappelen 100 gr blanke hazelnoten 50 gr boter 500 gr lamspoelet 2 eetlepels bloem 3 eetlepels bloem 3 eetlepels kerrie 2 eetlepels tomatenpuree 1/2 liter groentebouillon (van tablet) 2 dl dikke kokosmelk zout 2 dl ... bekijk recept »