1000 recepten met bosui
Ongeveer 500 gr bloemkool 20 gr boter 400 ml groentebouillon van tablet 200 ml melk 1 sjalotje 1 theel tijm 1 teentje knoflook 50 ml kookroom Peper en zout 1 bosui Snufje nootmuskaatSnijd de bloemkool in roosjes. Hak de sjalot en knoflook fijn en bak... bekijk recept »
2 uien 1 teen knoflook 200 g aardappelen 1½ el olie 300 g broccoliroosjes 3 el crème fraîche 1 liter groentebouillon (van tablet) 2 tomaten 1 bosui 50 g hazelnoten 4 plakken broden (zelfgesneden)1. Snipper de ui en ... bekijk recept »
1 pak egg noodles (250 g) 4 el zonnebloemolie 6 eieren (losgeklopt) 2 tl sesamzaad 1 zak oosterse wokgroente (400 g) 1 rode paprika (in reepjes) 1 flesje woksaus sweet en sour (240 ml) 1 bosui ((zakje 3 stu... bekijk recept »
1 eendenborstfilet 2 tl 5 spices (specerijenmengsel) 1 el honing 250 g zelfrijzend bakmeel 1 tl zout 1 tl bakpoeder 200 ml melk 2 el sesamolie 2 bosuitjes ½ komkommer 4 el pindakaas 6 el hoisinsaus 2 el limoensap1. V... bekijk recept »
4 blaadjes kropsla 1 bosuitje ½ citroen 100 g roomkaas (op kamertemperatuur) 8 sneetjes wit casinobrood 100 g gerookte zalmfilet1. Was de slabladen, scheur de nerf eruit en dep droog. Maak de bosui schoon en snijd fijn. Boen de ci... bekijk recept »
100 g couscous 650 ml kippenbouillon 0,5 tl gemalen ras el hanout 1 citroen 100 g gedroogde abrikozen 100 g komkommer 200 g tomaten 1 teen knoflook 1 bosui 10 el olijfolie 0,5 tl gemalen komijn 10 g munt 1 snufje zout 1 snufje peper1. Be... bekijk recept »
350 g groene asperges 250 g eiermie 2 rode uien 2 bosuitjes 300 g zalmfilet 4 tl shichimi togarashi (specerijenmelange, blikje 80 g) 4 el olijfolie 3 el sojasaus1. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges. Kook de asperges in... bekijk recept »
1 rode peper 2 bosuien 1 bakje kastanjechampignon 2 struiken roodlof 2 el oosterse roerbakolie ½ el citroensap1. Was peper, maak schoon en snijd in reepjes. Maak bosuitjes schoon en snijd in smalle reepjes. Snijd wit van bosuitjes klei... bekijk recept »
zout 300 g basmatirijst (pak ` 400 g) ½ zakje verse koriander (` 15 g) 1 zakje bosuitjes 1 limoen 1 zakje garneeramandelen (45 g) 50 g blanke rozijnen (zak ` 250 g)1. In pan met ruim kokend water en zout rijst kok... bekijk recept »
2 el sesamzaad (bakje à 100 g) 8 struiken Shanghai paksoi 3 bosuien (zakje à 3 stuks) 100 g shiitakes (schaaltje à 100 g) 2 uien 3 cm verse gember (zakje à 150 g) 4 el zonnebloemolie 4 el kraanwater 1 tl sambal bad... bekijk recept »