1000 recepten met bosui
1 zakje bosuitjes (3 stuks) 2 blikken maïskorrels (a 300 g) 1 pak wraptortilla's 100 g oude kaas (gemalen) 1 groene paprika 1 rode peper 2 eetlepels zonnebloemolie 1 groentebouillontablet 1 bekertje zure room (125 ... bekijk recept »
3 bosuitjes 150 g gebraden beenham (deli-afdeling) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) 8 sneetjes geroosterd brood met knoflook en olijfolie (pan con ajo y perejil, zak a 150 g)1. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.... bekijk recept »
3 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 stengel bleekselderij (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 takje rozemarijn (alleen de naaldjes, fijngesneden) 2 potten jonge kapucijners ((a 330 g), uitgelekt) 500 ml... bekijk recept »
2 stengels sereh 2 cm gemberwortel (geschild) 1 pot visfond (380 ml) 1 limoen (schoongeboend) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringetjes) 1 rode ui (gesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1 rode peper 2 ... bekijk recept »
250 g mihoen 50 g pinda's 6 eetlepels sweet Chilisaus 1 eetlepel Thaise vissaus 1 rijpe mango 3 bosuitjes 1 komkommer1. Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Rooster de pinda's in een droge koekenpan bruin en krokant en l... bekijk recept »
800 g roseval aardappels 1 courgette olijfolie om in te bakken 1 tl cayennepeper Cayenne-aardappelsVerwarm de oven voor op 200 ºC.Boen de aardappels schoon en snijd de aardappels in grove blokjes. Snijd de courgette in grove blokjes.... bekijk recept »
2 el pijnboompitten 1 el azijn 3 el extra vierge olijfolie 3 bosuien 75 g veldsla 125 g geitenkaas naturel 45 150 g frambozen1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder boter of olie goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Klop ond... bekijk recept »
1 pak Chinese (eiermie (250 g)) 2 tenen knoflook 1 zakje bosuitjes (3 stuks) 2 el wokolie (fles 500 ml) 1 tl gemberpoeder (djahé) 1 schaal kipfiletblokjes (350 g) 1 zak oosterse wokgroente (750 g) 3 kippenbouill... bekijk recept »
500 g krieltjes in de schil 3 bosuitjes 15 g dille 2 el mierikswortel 150 ml halfvolle yoghurt 350 g groene asperges 12 kwarteleieren 2 venkelknollen 300 g gerookte zalmfilet 50 g kappertjes1. Snijd de krieltjes in vieren. Kook ze i... bekijk recept »
2 el sesamzaad 650 g spitskool 1 cm gember 2 tenen knoflook 4 el zonnebloemolie 2 el sesamolie 200 g kipfilet 1 el maizena 4 el oestersaus 3 bosuitjes1. Rooster de sesamzaadjes in een droge pan met antiaanbaklaag in 2 min. goudbruin... bekijk recept »