1000 recepten met bosui
3 bosuitjes, 100 g koude boter of margarine, 1 pot vleesfond (380 ml), 1 flesje witbier (300 ml), 2 theelepels vloeibare honing, 75 g gezouten pistachenooijes (zakje a 125 g) 1 zakje peterselle (a 30 g), 1 zakje verse basillcum (a 15 g), (versgemalen... bekijk recept »
2 sjalotjes,3 bosuitjes,2 bakjes oesterzwammen(a 150g),4 el olijfolie,1 pak risottorijst,2 dl witte wijn,2 groentebouillontabletten,1 zakje panklare sperciebonen(250g),75g oude kaas(stukje). Hulpmiddelen Keukenpapier,grillpan. HulpmiddelenKeukenpapi... bekijk recept »
200 gr couscous 4 el olijfolie 1 el citroensap 1 el citroenrasp (gezoetuit een potje) 2 el gembersiroop 1-2 teentjes knoflook peper en zout 4 el vers gehakte peterselie 1 el versgehakte oregano 1 grote vleestomaat 2 bosuitjes 100 gr feta 3 el pijnboo... bekijk recept »
12 sneetjes stokbrood 50 g knoflookboter 100 g magere spekblokjes 2 bosuitjes 200 g verse roomkaas 2 eetl. zongedroogde tomaten op olie versgemalen peper Bereidingswijze Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes brood met de knoflookboter en... bekijk recept »
1 pakje noedels1 pakje tempura meel12 gamba'sbosuiknoflookolieverse koreanderflesje kikoman sojasausfijn zeezout en versgemalen peper. Voorbereiding Kook de noedels in ca. 2 minuten en spoel ze koud. maak de tempurabeslag en pel de gamba's. snij de b... bekijk recept »
1/2 rood pepertje. 125 gr. kipfilet. 1/2 liter bouillon. 1 dl. kokosmelk.(blik). 100 gr. gesneden witte kool. 50 gr. tauge. ca. 1/2 eetlepel sojasaus. ca. 1/2 eetlepel citroensap. Hulpmiddelen Eetlepels. litermaat. pan. mes. roerlepel. Hulpmiddelen ... bekijk recept »
1 tomaat1 bosuitje1 zakje verse korianderhalve limoen1 teentje knoflook2 tl. Mexicaanse kruiden2 rijpe avocado'szoutrode of groene tabasco25 gram feta Bereidingswijze Tomaat ontvellenzaadjes verwijderen en vruchtvlees heel fijn hakken. Wit van bosui ... bekijk recept »
1 l vlees- of kippenbouillonzelf-getrokkenuit een pot of van tabletten 4 bosuitjes 200 g zoutvlees of pekelvlees 1 kleine pot grofkorrelige pindakaas 1 Madame Jeanette of 1 rode Spaanse peper Voorbereiding Maak de bouillon. Snijd de bosuitjes in rin... bekijk recept »
1 l vlees- of kippenbouillonzelf-getrokkenuit een pot of van tabletten 4 bosuitjes 200 g zoutvlees of pekelvlees 1 kleine pot grofkorrelige pindakaas 1 Madame Jeanette of 1 rode Spaanse peper Voorbereiding Maak de bouillon. Snijd de bosuitjes in rin... bekijk recept »
1 kg. gemengde paddestoelen 1 klein blikje mais 150 gr. gemengde noten2 stengels bosui 100 gr. zilveruitjes 2 eetl. notenolie 2 eetl. (honing)azijn 1/2 eetl. tijm 1 eetl. mosterd peper zout. Voorbereiding Mais uit laten lekken. Noten grof hakken en d... bekijk recept »