1000 recepten met bosui
12 sneetjes stokbrood - 50g knoflookboter - 100g magere spekblokjes - 2 bosuitjes - 200g verse roomkaas - 2 el zongedroogde tomaten op olie - versgemalen peper. Bereidingswijze Verwarm de ovengrill voor. Bestrijk de sneetjes brood met de knoflookbote... bekijk recept »
Crostini met roomkaas voor 12 stuks - 12 sneetjes stokbrood - 50g knoflookboter - 100g magere spekblokjes - 2 bosuitjes - 200g verse roomkaas - 2 el zongedroogde tomaten op olie - versgemalen peper Voorbereiding Verwarm de ovengrill voor. Bereidingsw... bekijk recept »
1,25 liter water 2 bouillonblokjes 1 rode paprika 2 bosuitjes 1 tl gemberpoeder 1 scheutje ketjap 1 snufje chilipoeder of paar druppels tabasco 180 gr kipfilet 1. Een soepje vind ik altijd lekker op een "luie zaterdag ". Lekker snel klaar en toch ge... bekijk recept »
350 gram mihoen200 gram ERU Balans Sambal2 stengels bosui2 teentje knoflook 1/2 rode peper 250 gram grote garnalenrijstoliepeper en zout1. Kook de mihoen. Spoel de mihoen koud. 2. Halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. 3. Snijd de... bekijk recept »
Voor 2 personen: 200 gram visfilet (diepvries of vers) 1 dl (vis)bouillon ½ bosui 1 ei 1 eetlepel paneermeel peper, zout 2 theelepels dille (diepvries of vers) ± 1 theelepel citroensap 20 gram (1½ eetlepel vloeibare) margarineLaat de visfilet in de b... bekijk recept »
500 gr kipfilet300 g rijst1 tl kurkuma1 1/2 kippenbouillion blokje1,5 dl mayonaise1,5 dl yoghurt1 tl Chilipoeder1 tl Paprikapoedermp cayennepeperzout1 el Tomatenketchup1 rode paprika1 gele paprika2 bosuitjes4 bladeren ijsbergsla Kook de kipfilet gaar... bekijk recept »
2 bosuitjes, 1 kleine rode peper, 100 gr. tauge, 2 eetlepels gembersiroop, 2 eetlepels azijn, zout. Hulpmiddelen VergietHulpmiddelen - VergietVoorbereiding Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringetjes. Was de peper en snijd hem doormidde... bekijk recept »
200 g kalkoenfilet1 bosuitje20 g boter1,5 dl droge witte wijn1/8 l slagroomca. 1/2 el mosterd1 volle tl maizena50 g gepelde garnalenpeperzout Snijd de kalkoenfilet in reepjes van ca. 3 cm lang. Snipper de bosui. Verhit de boter in een koekenpan en ba... bekijk recept »
1/2 kg gezouten en gedroogde kabeljauw 1 kg kruimige aardappels 1 bos ui 1 tenen knoflook 2 stengels prei 2 stengels bosui milde olijfolie 3 eierenlosgeklopt Week de gedroogde kabeljauw een halfuur in water. Kook hem dan 30 min in vers water.Wrijf he... bekijk recept »
1 liter kippenbouillon250 g kipfilet (in Blokjes)1 rood pepertje (in ringen)250 g kastanjechampignons (in vieren)225 ml kokosmelk1 limoenfijngesneden koriander1 bosui (in ringetjes) Bereidingswijze Brend de bouillon met de kipblokjes en peperringetje... bekijk recept »