1000 recepten met bosui
4 haringen 1 rijpe avocado 3 tomaten 2 bosuitjes sap van een halve citroen 2 eetlepels koriander, fijngehakt zout en versgemalen zwarte peper 4 kleine soft-taco?s (of tortilla's) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels zure room 75 g waterkers of veldslaSc... bekijk recept »
voor 2 personen: 1 eetlepel boter 1 ui 1 teentje knoflook 1 gele paprika 125 gram champignons 2 stengels bleekselderij 1 eetlepel fijngeknipte peterselie 5 eetlepels gekookte linzen 1/2 blik tomaatblokjes 150 gram hamblokjes 1/2 theelepel gedroogde t... bekijk recept »
400 gram eiermie6 eieren100 gram geraspte belegen kaas 400 gram diepvries zalmfilets (Vismarine), ontdooid4 eetlepel olijfolie3 lente-/bosuitjes , in ringen25 gram boter of vloeibaar bakproduct 1. Kook de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakk... bekijk recept »
- 4 velletjes (diepvries) filodeeg - 2 bosuitjes - 3 eetlepels olijfolie - 2 plakken Franse geitenkaas van 50 gram - 2 eetlepels Italiaanse kruidenmix - versgemalen zwarte peper - 2 eetlepels witte wijn Voorbereiding Verwarm de oven voor op 220 grad... bekijk recept »
1 mango (ca. 300 gram) - 4 bolletjes gember - 2 eetlepels gemberstroop - 1 dl tomatensap - 3 bosuitjes - 1 zak sugar snaps (150 gram) - 400 gram bieflapjes - 1 eetlepel chillipoeder - 3 eetlepels olie - 1 teentje knoflook - 2 theelepels kruidenbouill... bekijk recept »
4 kilo mosselen 1 bos bosuitjes 1 teentje knoflook 1 serehstengel 1 rode peper 3 dl kokosmelk 1 bos bladpeterselie of koriander Bereidingswijze 1. Zet de mosselen ca. 1 uur in koud water. Was en borstel ze schoon. Verwijder kapotte mosselen en ... bekijk recept »
4 vellen fillobladerdeeg 2 bakjes kleine champignons 3 bosuitjes 1 teentje knoflook 4 eetlepels olijfolie peper zout 1 theelepel ketoembar 4 eetlepels salsasaus Bereidingswijze Fillobladerdeeg in ca. 2 uur laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. ... bekijk recept »
2 tl maizena 2 el witte wijn 2 el sojasaus 250 g rauwe tijgergarnalen of scampigepeld 1 el olie 15 g verse gemberfijngehakt 1 teentje knoflookfijngehakt 200 g peultjes of sugarsnaps 125 g eiernoedels of eiermievoorgekookt of geweekt 2 bosuitjein dun... bekijk recept »
200 g Hollandse garnalen 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 4 sneetjes bruinbrood, zonder korst 2 bosuitjes 2 eieren 4 eetlepels crème fraîche of kookroom peper, versgemalen mespuntje kerriepoeder 75 g belegen kaas, geraspt 100 g kerstomaatjes,... bekijk recept »
1 gestoomde/gerookte makreel van 400 g 250 g sperziebonen, gehalveerd 2 sinaasappels ½ eetlepel witte wijnazijn 1 eetlepel mosterd 4 eetlepels olijfolie extra vierge versgemalen zwarte peper 1 bosui, in dunne ringen 2 eetlepels kleine zwarte olijfjes... bekijk recept »