1000 recepten met bosui
600 gr scholfilet 150 gr rivierkreeftstaartjes of roze garnalen 1 zakje kaassaus 50 gr geraspte belegen kaas zout peper 1 limoen of 1/2 citroen 2 bosuitjes 1 rode peper 2 tomaten Meng in een kom de rivierkreeftjes met de bosui, tomaatblokjes... bekijk recept »
600 g scholfilet 150 g rivierkreeftstaartjes of roze garnalen 1 zakje kaassaus 50 g geraspte belegen kaas zoutpeper 1 limoen of 1/2 citroen 2 bosuitjes 1 rode peper 2 tomaten 2. Spoel de scholfilets af onder koud water en dep ze droog. Wrijf ... bekijk recept »
1 pakje Variatiesoep Franse Champignon (Honig) 1 C1000 Vers slagersrookworst250 gin dunne plakjes 1 dl room culinair (Campina Kookidee) 2 el grove mosterd (Marne) 1 bosuitjein ringetjes Doe de inhoud van het zakje soep in een ruime pan en klop met ee... bekijk recept »
400 gram lamsschouder in blokjes 2 bosuitjesdiagonaal in stukjes gesneden 2 plakken gembermet schil 1 kleine uit fijn gesnipperd ? 4,5 dl kippenbouillon 2 steranijs twee theelepels sesampasta ? kaneelstok 2 eetlepels donkere soja saus 1 eetlepel hois... bekijk recept »
1 teen knoflook 2 bosuitjes 1 mini courgette 1/3 aubergine bleekselderij 50 ml tomaten-groentesap scheutje madeira (optioneel) scheutje wijn (optioneel) Provencaalse kruiden (of Italiaanse kruiden) cayennepeper paprikapoeder paar blaadjes verse basil... bekijk recept »
8 bosuitjes 1 el olijfolie 1 l groentenbouillon 1 el demi creme fraiche 1 el fijngesneden dragon peper zout Snijd 4 bosuitjes in ringejes. Verhit de olijfolie en fruit de obsui 3 min. op een matige warmtebron. Schenk de bouillon erbij en breng het ge... bekijk recept »
500 gr aardappels2 dunne preien1 pakje Franse Uiensoep (Honig)200 ml slagroomzoutversgemalen pepernootmuskaat75 gr spekreepjes2 bosuitjes. Breng de inhoud van het zakje soep met 1 1/2 Liter koud water al roerend aan de kook. Voeg de aardappels en de ... bekijk recept »
500 gram aardappelen2 dunne preien1 pakje Franse uiensoep200 ml slagroomzout en vers gemalen pepernootmuskaat75 gram spekreepjes2 bosuitjes Schil en was de aardappelen. Snijd ze in stukken. Maak de prei schoon en snijd ze in ringen. Was de prei. Bren... bekijk recept »
1 rode ui 3 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst 1 vleesbouilliontablet 3 bosuitjes 1 rijpe mango 250 g kipfilet fume 50 g rookkaas Ui pellen en snipperen. In braadpan olijfolie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Rijst toevoegen en meeba... bekijk recept »
1 rode ui 3 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst 1 vleesbouilliontablet 3 bosuitjes 1 rijpe mango 250 g kipfilet fume 50 g rookkaas Ui pellen en snipperen. In braadpan olijfolie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Rijst toevoegen en meeba... bekijk recept »