1000 recepten met bosui
1 bakje kastanjechampignons 1 eetlepel zonnebloemolie 1 pot struik krachtbouillon van rundvlees ca 150 gr kipfilet fume 3 bosuitjes 1 zakje verse koriander 1 eetlepel ketjap manis zoutpeper Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In soeppan ol... bekijk recept »
350 gr.rijst(bv.lassie zilverrijst) = zout = 400 gr.kipfilet = 2,5 dl kippenbouillon = 4 zoetzure augurken fijngehakt= 125 ml. tafelsaus bieslook (calve) = 5 stengels bleekselderijin dunne plakjes = 1 gele paprikain stukjes = 3 tomaten in partjes = ... bekijk recept »
350 gr.rijst(bv.lassie zilverrijst) = zout = 400 gr.kipfilet = 2,5 dl kippenbouillon = 4 zoetzure augurken fijngehakt= 125 ml. tafelsaus bieslook (calve) = 5 stengels bleekselderijin dunne plakjes = 1 gele paprikain stukjes = 3 tomaten in partjes = ... bekijk recept »
500 g kipfilet 200 g gele rijst 1,5 dl mayonaise 1,5 dl yoghurt 1 theel. chilipoeder 1 theel. paprikapoeder mespunt cayennepeper 1/2 eetl. tomatenpuree of 1 eetl. tomatenketchup 1 rode paprika 1 gele paprika 2 bosuitjes ijsbergsla Leg de gewassen i... bekijk recept »
8 krielaardappels 1 el plantaardige olie 1 uiin dunne ringen 2-3 el Thaise rode of groene currypasta 400 ml kokosmelk (blik) 125 ml visbouillon of water 2 el vissaus 1 el limoensap 1 el bruine basterdsuiker 4 bosuitjesin dunne ringen 500 g stevige wi... bekijk recept »
4 gedroogde shii~takes.1 grote paksoi.100 gram oesterzwammen.150 gram kastanjechampignons.1 ui.zonnebloem olie.1 potje basisuiensoep van Maggi.150 gram noodles(bv.eiermie).sojasaus.sesamolie.2 bosuitjes.1/2 rood pepertje. Week de gefroogde shii~take ... bekijk recept »
500g aardappels2 dunne preien1 pakje Franse uiensoep(Honig)200ml slagroomzoutpepernootmuskaat75g spekreepjes2 bosuitjes. Schil en was de aardappels. Snij de aardappels in stukken. Maak de prei schoon en snij ze in ringen. Was de prei. Breng de inhoud... bekijk recept »
8 kerstomaatjes4 bosuitjes200 gram zachte geitekaas4 eieren50 gr. boter50 gr. bloem4 dl melk en 1 tl majoraan. Smelt de boter in een pan en roer de bloem er doorheen. Roer er scheutje voor scheutje de melk door. Blijf roeren tot een gladde gebonden s... bekijk recept »
8 plakjes bladerdeeg (diepvries pakje a 450 g) 250 g Passendale Chevagne (halfzachte geitenkaas) 20 dadels (pakje a 225 g) 3 bosuitjes 1 ei (M) 1 pakje rauwkostsalade (530 g) 1 zak gemengde sla (200 g) 1 cup honing-mosterddressing (100 g) Kaas,... bekijk recept »
400 g gerookte zalmsnippers1 bosuitje2 takjes basilicum4 eetlepels olijfolie2 eetlepels citroensap1 eetlepel rode peperbesjeszoutpeper1/4 komkommer100 g blauwe kaas Hak de zalmsnippers in blokjes. Hak de bosuitjes en basilicum fijn. Klop een dressing... bekijk recept »