1000 recepten met bosui
125 gram griekse yoghurt 2 eetlepels mayonaise 1 teentje knoflook 2 eetlepels bosui 1 eetlepel peterselie zout en peper 1. Meng alle ingredienten. bekijk recept »
5 eieren, geklopt 3 el olijfolie 1 el dille, fijngehakt zout en peper 1 el peterselie, fijngehakt 1 bosje bosui, fijngesneden 1. Verhit de pan met de olijfolie.2. Bak de eieren op een laag vuur en strooi de kruiden erover.3. Laat alles mooi stol... bekijk recept »
150 gram Couscous 75 Gram Amandelen ( garneer ) 1 bosui Griekse yoghurt 250 GRAM geschilde & geraspte wortel 100 gram paneermeel 1 teentje look ( geperst ) 50 gram parmesaanse kaas ( geraspt ) 1 klein salotje versnipperd 1 snufje komijn zout &... bekijk recept »
Bereidingswijze Maak de mosselen schoon. Verwijder kapotte exemplaren en open mosselen die niet meer sluiten na een tik op het aanrecht. Snijd de bosuitjes heel fijn. Snijd van de limoen de helft van de schil af en snijd die schil heel fijn. Pers ... bekijk recept »
2 kipfilets150 g roompate2 bosuitjes150 gram gemengde paddenstoelen2 sjalotjes (of 1 kleine ui) (fijngehakt)1 flesje bokbier, boterolijfoliepeperzouthoningtijmsinaasappelmarmeladegevogeltefond of 1/2 blokje kippebouillonhouten prikkers of vleesgaren ... bekijk recept »
2 bosuitjes 1 teentje knoflook 2 eetlepels olijfolie 200 gr risottorijst (Lassie) 1 dl droge witte wijn 1/2 eetlepel tomatenpuree 1 visbouillontablet 150 gr fruit de mer zoutpeper 1 eetlepel boter 4 takjes peterselie Verhit de olie in een braadpan, v... bekijk recept »
350 g zilvervliesrijst (C1000) 1 kippenbouillontablet 300 g gegrilde achterham1/2 cm dik 4 el olijfolie extra vierge (C1000) 4 el fijngeknipt bieslook 4 zoetzure augurken (C1000) versgemalen peper 5 stengels bleekselderij 1 gele paprikain stu... bekijk recept »
1 C1000 voorgebakken stokbrood 2 bosuitjesin schuine ringetjes 100 g jong belegen komijnekaasgrof geraspt 2 zakken C1000 extra gevulde uiensoep à 570 g Snijd het stokbrood over de lengte in maar niet helemaal door. Schep de bosui door de ka... bekijk recept »
4 kerstomaatjes 2 bosuitjes 100 gr zachte geitenkaas 2 eieren 25 gr boter 25 gr bloem 2 dl melk 1 theelepel majoraan Verwarm de oven voor op 200?C. Snijd de tomaatjes in vieren en de uitjes in ringetjes. Verkruimel de kaas en splits de eieren. Smelt ... bekijk recept »
Beenhamprei2 bosuitjesflinke scheut magere yoghurt,pakje knor aspergesoep of champignonsoephalf bekertje water,half bekertje melkscheutje room of 3 cupjestheelepel dilletheelepel Dyon mosterd,blikje champignons wat gemalen knoflook. Doe de gesneden e... bekijk recept »