1000 recepten met broccoli
650 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild) 350 g broccoliroosjes een handvol salieblaadjes nootmuskaat 4 eetlepels olijfolie peper en zout 50 g pijnboompitten 100 g ricotta1. Doe de in stukken gesneden aardappelen in een grote kookpot met li... bekijk recept »
1 broccoli 1 varkensschnitzel 4 plakjes ontbijtspek 2 eetlepels boter 4 eetlepels rode wijn 1 pakje sugo traditionele (pastasaus, 470 g) 1 theelepel gedroogde salie 1 pak gnocchi di patate (aardappel-pastaballetjes, 500 g)1. I... bekijk recept »
1 bladerdeeg Delhaize bio 250 g volle yoghurt Delhaize bio 3 eieren Delhaize bio 1 broccoli Delhaize bio 1 potje geitenkaas Le Larry bio 3 trostomaten Delhaize bio 1 eetlepel verse pesto Delhaize bio peper en zout1. Verwarm de oven voor op 160°C. Rol... bekijk recept »
4 kleine kipfilets (a ca. 125 g) 8 zongedroogde tomaten in olie (potje a 280 g) 1 bolletje mozzarella (kaas) 700 g broccoli 50 g boter 1 duopak aardappelschijfjes (700 g)1. Kipfilets in lengte opensnijden. Tomaatjes en m... bekijk recept »
300 g schelpjespasta 600 g broccoli 50 g ansjovisfilets in olijfolie (blikje 50 g) 1 ui ½ el kruidengemak rode peper 65 g pijnboompitten 50 g blanke rozijnen 20 g platte peterselie (bakje 20 g) 2 sneetjes witbrood1. Koo... bekijk recept »
2 tenen knoflook 500 g broccoli 1 rode ui 275 g blonde linzen (pak 500 g) 4 eieren 4 el olijfolie extra vierge 1 el rodewijnazijn 2 tl mosterd1. Halveer de tenen knoflook. Snijd de broccoli in roosjes en de ui in dunne ringen. Bren... bekijk recept »
1 citroen (schoongeboend) 320 g kipdijfilet 100 g gerookt ontbijtspek (stuk) 5 takjes rozemarijn 6 el olijfolie 300 g penne 600 g broccoli 30 g basilicum1. Rasp de gele schil van de citroen en doe in een schaal. Snijd de kip i... bekijk recept »
2 el sesamzaadjes 1 stukje verse gember ((duimgroot), geschild) 50 ml sojasaus (less sodium) 50 ml olijfolie extra vierge 500 g broccoli (in roosjes)1. Breng een grote pan water met wat zout aan de kook. Verwarm een kleine koek... bekijk recept »
300 g fusilli 800 g broccoli 75 g gezouten cashewnoten 125 g crème fraîche (bekertje) 200 g zachte geitenkaas1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes... bekijk recept »
300 g basmatirijst 400 g kipdijfiletreepjes 1 el olijfolie 1 tl garam masala 500 g broccoli 1 komkommer 7½ g munt 170 g Griekse yoghurt 15 g koriander 1 limoen1. Breng 2 ruime pannen water aan de kook. Voeg, als het water kookt... bekijk recept »