1000 recepten met broccoli
300 g panklare broccoliroosjes ½ pak mix voor pizzabodem (pak a 450 g) 4 eetlepels olijfolie extra vierge 1 bol mozzarella ((kaas), in plakken) 4 zongedroogde tomaten in olie (in reepjes) ½ eetlepel Italiaanse kruid... bekijk recept »
2 blikjes tonijnmoot naturel (in water (a 130 g)) 1 blikje maiskorrels ((150 g), uitgelekt) 1 zakje bosui ((3 stuks), in ringen) 2 tl paprikapoeder (pikant) 2 eieren (losgeklopt) 8 plakjes roomboterbladerdeeg (... bekijk recept »
600 g broccoli 2 tenen knoflook 2 sjalotten 55 g amandelschaafsel (bak à 55 g) 2 el olijfolie 125 ml lambrusco bianco1. Verdeel de broccoli in roosjes, snijd de knoflook in dunne plakjes en de sjalotten in ringen. Kook de broccoli 4 mi... bekijk recept »
400 g broccoliroosjes 1 schaal tastytomtrostomaten 1 rode ui 1 gele paprika 3 el olijfolie 1 el balsamicoazijn 2 tl vloeibare honing 50 g Pecorino Romano1. Kook de broccoli in 4 min. in water met zout beetgaar. Spoel af onder koud strom... bekijk recept »
750 g broccoli 500 g roodbaarsfilets 1 visbouillontablet 300 ml kraanwater 900 g aardappelschijfjes 275 ml tuinkruidensaus1. Maak de broccoli schoon, verdeel in roosjes en snijd de steel in stukken. Snijd de roodbaars in 4 gelijke stukken e... bekijk recept »
400 g fusilli (pasta) 1 snufje zout 3 el olijfolie 1 teen knoflook 375 g wilde zalmfilet (diepvries) 300 g broccoli 400 g tomaten 200 g crème fraîche 50 g Parmezaanse kaas 1 el pijnboompitjes1. Kook de pasta in ruim water met zo... bekijk recept »
1 sjalot 2 el rodewijnazijn 6 el olijfolie extra vierge 70 g macadamianoten (bakje 150 g) 500 g broccoli1. Snipper de sjalot. Marineer de sjalot 5 min. in de wijnazijn. Klop de olie erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Roer de noten... bekijk recept »
400 g grote schelpenpasta 1 broccoli 2 teentjes knoflook 0.5 rode peper 1 el pijnboompitten olijfolie 100 g peccorino romano 50 g Parmezaanse kaas Schelpenpasta met broccolipesto Kook de pasta volgens de bereidin... bekijk recept »
1 kilo aardappels (kruimig) 700 g broccoli 1 schaaltje kipfilet (ca. 300 g) 25 g boter of margarine 1 stukje kaas pikant (ca. 160 g) 150 ml melk1. Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koke... bekijk recept »
2 blikjes ansjovisfilets (a 46 g) 3 uien 1 pak aardappelschijfjes (700 g) 1 flesje kookroom (light, 250 ml) 2 eieren 3 theelepels knoflook (tube a 75 g) ½ potje bieslook (diepvries, a 50 g) 500 g broccoli ... bekijk recept »