1000 recepten met broccoli
500 g kruimige aardappelen 500 g knolselderij 500 g broccoli 2 tenen knoflook 75 g boter 1 el gedroogde dragon 300 g zalmfilet (in stukjes van 1 x 1 cm) 25 g bloem 350 ml volle melk 1 citroen (schoongeboend) 15 g dille ... bekijk recept »
4 grote kruimige aardappels (à ca. 200 g) 800 g broccoli 4 eetlepels boter of margarine 4 kalfsschnitzels (à ca. 125 g) zout en peper 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 teentje knoflo... bekijk recept »
800 g broccoli 1 duopak krieltjes (700 g) ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 8 eetlepels volle yoghurt 2 eetlepels mayonaise 4 eetlepels kappertjes (potje a 100 g) 2 schaaltjes lekkerbekjes (a ca. 225 g)1. Broccoli... bekijk recept »
500 g broccoli 300 g spaghetti (pak a 500 g) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 fles finesse (voor koken (250 ml)) 1 zak Goudse kaas (gemalen oud (300 g)) 1 bakje cherrytomaten ((250 g) gehalveerd) 1 teen... bekijk recept »
300 g witte rijst (zak 1 kg) 500 g broccoli (in (halve) roosjes) 400 g zalmfilet (wild (zak 750 g diepvries), ontdooid) 2 el citroensap (flesje 115 ml) 2 el olie 3 rode uien (in partjes) 1 groene paprika (in ... bekijk recept »
6 plakjes roomboterbladerdeeg (diepvries) 1 zakje broccoliroosjes (300 g) 1 zakje panklare sperziebonen (250 g) 1 bakje witte kaasblokjes (200 g) 16 zwarte olijven zonder pit (potje) 2 el verse groene pesto (ba... bekijk recept »
800 g aardappelen (iets kruimig) 4 el olijfolie 1 tl komijnzaadjes 300 g kipfilet 2 x 300 g broccoli (in roosjes) 1 zakje kaassaus (44 g)1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook ze c... bekijk recept »
5 plakjes bladerdeeg (pak 10 plakjes, diepvries) 500 g broccoli 250 g hamblokjes 250 g verse roomkaas naturel 1 mespunt vierseizoenenpeper 3 eieren 75 g gemalen belegen kaas 200 g gemengde sla 6 el yoghurtdressing1. Verwarm de ov... bekijk recept »
1 zakje Maggie aardappelpuree naturel (pak met 2 zakjes à 138 g) 25 g roomboter 4 ribkarbonade 700 g broccoli 300 ml melk 2 el Limburgse mosterd 1 snufje zout 1 snufje peper 400 ml water1. Smelt in een koekenpan de boter. Bestrooi de k... bekijk recept »
400 g penne rigate 600 g broccoli 200 g Cheddar Tophat 48 100 g Parmezaanse kaas 200 ml crème fraîche 1 el pesto alla Genovese1. Zet de ovengrill aan of verwarm de oven voor op 225 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking ... bekijk recept »