1000 recepten met broccoli
300 g pandanrijst 700 g broccoli 2 varkenshaasjes (a ca. 200 g) 1 pot Indiase kerriesaus korma (455 g) 3 bosuitjes 50 g cashewnoten1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Varkenshaas... bekijk recept »
300 g broccoli 1 courgette 1 rode ui 2 el olijfolie 750 ml kraanwater 1½ tuinkruidenbouillontablet1. Snipper de ui, snijd de courgette fijn en de broccoli in roosjes. 2. Verhit de olijfolie en fruit de ui 3 min. Bak de courgette 5 min.... bekijk recept »
2 x 300 g broccoli 2 blikjes tonijn (moot in water (a 195 g)) 300 g tagliatelle (pasta, zak 500 g) 2 el olijfolie 2 uien (in partjes) 1 rode paprika (in reepjes) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 50 g zwarte olijven... bekijk recept »
2 struikjes broccoli 500 g verse tagliatelle (pasta) 1 pakje MonChou Pan & Oven (200 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 1 zakje amandelschaafsel (45 g)1. Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk in stukken snijden. In pa... bekijk recept »
75 g zilvervliesrijst 150 g biefstukken 1 teen knoflook 1 rode peper 2 cm verse gember ½ tl gemalen komijn (djinten) 1 el Japanse sojasaus 300 g broccoliroosjes 2 el wokolie 1 limoen1. Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwij... bekijk recept »
400 g tagliatelle 600 g broccoli 100 g boter 2 el citroensap 65 g pijnboompitten (zakje) 480 g zalmmoten (schaaltje à 240 g)1. Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd d... bekijk recept »
600 g broccoli 250 g cherrytomaten 500 g verse ravioli met 5 kazen (pak à 250 g) 185 g tonijn in olie 85 g tuna with a twist 8 g verse basilicum1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Halveer de tomaatjes. Kook de broccoli in een pan... bekijk recept »
2 el vloeibare margarine 700 g voorgekookte krieltjes 700 g bloemkool & broccoli 350 g kalkoenfilet à la minute 200 g gemalen jonge kaas 50 g gezouten cashewnoten1. Verhit in een koekenpan margarine en bak de krieltjes in ca. 8 min goudbrui... bekijk recept »
100 g broccoli 4 plakjes bladerdeeg 1 blik John West wilde roze zalm 3 eieren 75 ml slagroom 75 g geraspte jonge kaas 1 el bieslook 4 eenpersoonstaartvormpjes 1 snufje zout1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Kook de broccoliroosjes in wat... bekijk recept »
4 eetlepels rozijnen 500 g broccoli 400 g rigatoni 2 knoflooktenen 4 eetlepels pijnboompitten 100 g ansjovisfilets (in blik op olie) 8 eetlepels olijfolie1. Laat de rozijnen weken in een kommetje met heet water. 2. Breng licht gezouten water in een ... bekijk recept »