1000 recepten met broccoli
250 g broccoli ½ prei 100 g spinazie 1 handsinaasappel 1 el citroensap 6 el yoghurt 4 el olijfolie 2 el zonnebloempitjes 20 blaadjes munt1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes, stoom of kook ze in 10 minuten beetgaar en laat ze op ee... bekijk recept »
600 g broccoli 3 tenen knoflook 1 rode ui 3 cm verse gember 1 el kokosolie 1,5 groentebouillonblokje 2 rijpe avocado's Keukenbenodigheden: blender1. Was de broccoli en snijd deze in stukken, ook de stam. Snijd de knoflook, rode ui en gembe... bekijk recept »
300 g panklare broccoli roosjes2 el Silvo Peterselie250 g Pastella Ravioli kaas150 g PLUS hamblokjes1 zak(je) bertolli Pastasaus Kaas & Basilicum80 g Parrano Raspsnippers1 Ciabatta afbakbrood1. Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpak... bekijk recept »
4 zalmfilets van 150 g zonder huid 2 el olijfolie 2 zakjes groene thee (zonder smaakje) 1 tl himalaya- of zeezout 200 g zilvervliesrijst 200 ml kokosmelk 600 g broccoli, in stukjes 2 el sesamolie 2 el sesamzaad1. Leg de zalmfilets op een bord... bekijk recept »
350 g Grand'Italia mini Penne400 g Panklare broccoli 400 g Kip1 fles olijfolie400 g Grand'Italia Basilico1 mespunt peper1 mespunt zout1. Kook de pasta in een ruime pan water met wat zout, volg de aanwijzing op de verpakking. Kook de broccoli ... bekijk recept »
1 Duobak krielaardappeltjes1 Zak panklare broccoli roosjes4 Stukken tilapiafilets2 el Bloem1 Ei1 zak Viskruiden van Silvo2 el Olijfolie3 el Silvo bieslook 2 Sjalotjes2 el RoomoterPeperZout1. Kook de aardappeltjes en de broccoli beetgaar in water met ... bekijk recept »
300 g pompoen 2 grote aardappelen Solo vloeibaar 1 blokje Knorr Finesse kipbouillon zout en peper 10 broccoliroosjes 2 gepelde rode uien Solo frituurolie 1. Schil de pompoen en de aardappelen en snij ze in blokjes van 1 cm. 2. Doe de stukjes in e... bekijk recept »
300 gr gekookte ham 250 gr witte champignons 2 appelen 1 broccoli 700 gr aardappelen 60 gr geraspte kaas naar keuze 1 dl room 1 el boter 1 ei 1 dl droge witte wijn 2 el olijfolie 1 el mosterd peper zout1. - Schil de aardappelen, snij in stu... bekijk recept »
750 g Pangasiusfilet 750 g aardappelen 400 g worteltjes 400 g broccoli boter peterselie paneermeel eigeel 1. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar.2. Was en snij de wortelen en de broccoli in grove stukken.3. Kook de groenten beetgaar. (worte... bekijk recept »
500 g kruimige of bloemige aardappelen 500 g broccoliroosjes 500 g gemengd gehakt 1 fijngesnipperde ui 50 g bloem 50 g boter 4 dl groentebouillon (2 blokjes) 1 dl melk 100 g gemalen kaas 2 el olijfolie 1. Verhit de olijfolie in een pan en bak het... bekijk recept »