1000 recepten met broccoli
8 eieren2 eetl. arachideof zonnebloemolie2 uien of 4 sjalotjes, gesnipperd1 theel. chili- of paprikapoeder2 teentjes knoflook, fijngehakt1 theel. korianderpoeder (ketoembar)2 eetl. milde of Thaise currypasta200 ml kokosmelk300 g broccoli, in kleine r... bekijk recept »
600 gram broccoli, in roosjes100 gram ansjovisfilets in olie4 eetlepels olijfolie3 teentjes knoflook, in dunne plakjes1 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjessap van 1 citroen1 eetlepel gehakte (platte) peterselie of basilicum250 gram mozzarella, i... bekijk recept »
250 gram broccoli, in roosjes4 eetlepels olie300 gram gehakt250 gram Italiaanse groentemix1 pak Knorr Wereldgerecht Lasagnette Napoletana400 milliliter melk1 komkommer, in dunne schijfjesovenschaal van ca. 1,5 l, ingevet1. Verwarm de oven voor op 200... bekijk recept »
500 gram verse worst1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden75 milliliter olijfolie500 gram broccoli, in kleine roosjes400 gram spaghetti of farfalle250 gram kleine trostomaten of cherry-/kerstomaatjes, ingekruist3 teentjes knoflook, in plakjes125... bekijk recept »
1. Blancheer de broccoliroosjes circa 2 minuten in ruim kokend water met zout, giet ze af en spoel ze koud. Laat goed uitlekken. Klop een beslag van de bloem, melk en ei en een snufje zout en peper. Laat het beslag even rusten. Verwarm de olie in een... bekijk recept »
zoutversgemalen peper2 sneetjes witbrood, zonder korstjes4 eetl. olijfolie50 g walnoten, grof gehakt600 g broccoli50 g blauwe kaas, bijv. Bleu d’Auvergne1. Breng een grote pan water met zout aan de kook. Snijd de boterhammen in kleine blokjes. ... bekijk recept »
1 l groentebouillon (van tablet)1 eetl. saffraanpoeder of een envelopje saffraan50 ml olijfolie1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt of fijngewreven150 g broccoli, in kleine roosjes150 g bloemkool, in kleine roosjes200 g gerookte forel, in reepjes... bekijk recept »
1 bloemkool, in kleine roosjes250 gram broccoli, in kleine roosjes500 gram kalkoenfilet, in blokjes3 eetlepels olijfolie1 bosje lente-/ bosui, in schuine ringetjes50 gram bloem250 milliliter kippenbouillon300 milliliter melk1 eetlepel kerriepoede... bekijk recept »
400 g rijst700 g broccolizoutversgemalen peper6 eieren, hardgekookt3 eetl. arachideolie of olijfolie1 ui, gesnipperd1 eetl. kerriepoeder400 ml kokosmelk (blikje of pakje) of santen100 g cashewnoten2 eetl. gehakte peterselie of bieslook1. Kook de rijs... bekijk recept »
4 schouderkarbonadeszoutversgemalen peper1 theel. paprikapoeder1 eetl. gedroogde oregano2 eetl. (olijf)olie1 pot tomatensaus1 bolletje mozzarella, in stukjes400 g broccoli1. Verwarm de oven op 175°C. Bestrooi de karbonades rondom met zout en pepe... bekijk recept »