1000 recepten met champignons
600 Gr.magere varkenslapjes4 Dl. warme vleesbouillion8 El. SoyasausPeper6 El. bloemZout6 Kleine preien2 El. kerrie (mild)600 Gr. Champignons2 Tl. suiker4 El olijfolie1 scheutje volle rode wijn2 Teentjes knoflook Verhit de olie in de wok en voeg het v... bekijk recept »
600 g magere kalfslappen 2 tl paprikapoeder 1 grote uigesnipperd 1 rode paprika 40 g boter 200 g gesneden champignons 100 ml slagroom 150 ml runderbouillon (pot à 340 ml) zoutversgemalen peper 1. Snijd het kalfsvlees in repen en bestrooi deze m... bekijk recept »
250-300 gram droogkokende rijstzout500 gram reepjesvlees van kip of kalkoen2? eetlepel(zonnebloem)olie2 rode paprika'sin reepjes gesneden1 groene paprikaeveneens in reepjes gesneden2 gesnipperde bosuitjes150 gram diepvries doperwtjes250 gram champign... bekijk recept »
2 kg mosselen 2 uien ? kg champignons 1 groene selder ? l room i dl droge witte wijn boter 2 eetlepels peterselie tijm laurier zout peper Doe de mosselen in een grote kookpan met de stukken ui en selder. Kruid met peper, tijm en laurier en... bekijk recept »
400gr. champignonszoutsap van 1 citroen45 gr. boter25 gr. bloem1/8 dl. room1 dl melkmespuntje tijmnootmuskaataromapeper Was de champignons zeer goed, maak ze schoon en kook ze 5 min. in 1 liter kokend water met 1 eetl. zout, de helft van het citroens... bekijk recept »
2 el olijfolie extra vierge. 1/2 kaneelstokje. 1 laurierblad. 2 tl korianderzaadjes,licht gekneusd. 250 gram kleine champignons,heel. 2 dl droge witte wijn. peper & zout. 1 el korianderblad of peterselie fijngehakt. dunne partjes citroen. Verhit de ... bekijk recept »
1 halloumi kaas (250 à 300 gr.) 2 eieren versgemalen peper karwijzaad (kummel) gedroogde munt knoflook 20 grote champignons De geraspte halloumi, eieren, peper, karwijzaad, munt en een beetje uitgeperste knoflook goed doorelkaar mengen. De stee... bekijk recept »
4 Lamskoteletjes2-3 tl milde kerriepoeder25 g boter250 g kastanjechampignonsin vieren2 el bieslookfijngeknipt Bereidingswijze Koteletjes inwrijven met zout en kerriepoeder. In grote koekenpan boter verhitten en vlees op hoog vuur in 2 min bruinbakken... bekijk recept »
4 fazantenborsten van 100g2 eetlepels zonnebloemolie50g boter175g grotchampignons (in dikke plakjes gesneden)85ml drambuie450ml fazanten of kippe-bouillon150ml double cream of creme fraiche1 theelepel citroensap3 eetlepels fijngehakte verse kervelgro... bekijk recept »
8 barbecuepennen of lange satestokjes 750 g hamlappen 3 citroenen 3 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie) 1 el fijngehakte rozemarijnblaadjes peperzout 16 champignonsschoongemaakt Bereidingswijze 60 min. Leg de houten stokjes een half uur in ee... bekijk recept »