1000 recepten met champignons
500 gr. magere varkenslapjes, peper, 1 eetlepel bloem, 3 kleine preien, 300 gr. champignons, 2 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 2 dl. wareme vleesbouillon, 2 eetlepels sojasaus, zout, 1 theelepel kerrie mild. De olie in een grote koekenpan verhitt... bekijk recept »
4 varkensfiletlapjes 4 eetlepels vloeibare margarine 1ui 250gr champignons 1 doosje roomsaus 1 eetlepel citroensap 2theelepels gedroogde tijm Bak het vlees bruin 8/10 minuten,bak daarna de champignons en de ui,voeg daarna de citroensap en de tijm erb... bekijk recept »
500 gr magere varkenslapjes,peper,el bloem 3 kleine preien300 gr champions,2el olie1teentje knoflook,2 dl vleesbouillon,2el sojasauszout1tl kerrie. De olie in de grote koekenpan verhitten.De vleesreepjes eraan toevoegen en even op een hoog vuur bakke... bekijk recept »
500 g magere varkenslapjes, peper, 1 el bloem3 kleine preien, 300 g champignons, 2 el olie1 teentje knoflook2 dl warme vleesbouillon2 el sojasauszout1 tl kerrie (mild) De olie in een grote koekenpan verhitten. De vleesreepjes eraan toevoegen en even ... bekijk recept »
-6 reuzenchampignons -1 blikje tonijn naturel -1 perzik -onsje gorgonzola -1 sjalotje -peper en zout De champignons hoog opvullen met het mengsel, en zet ze in de ovenschaal. Ongeveer 20 minuutjes in de oven zetten -klaar! bekijk recept »
4 eetl. olijfolie1 grote teen knoflookfijngehakt500 gr. middelgrote champignons2 vleestomaten(lekker een beetje rijpe)4 ansjovisfilets fijngehakt2 eetl. peterselie fijngehaktzout en peper. Verhit de olie in de koekepan en fruit de knoflook 1 minuut. ... bekijk recept »
500 gr. kleine champignons40 gr. boter of olijfolie2 eetl. wijnazijnnootmuskaatzout en peper uit de molen Voor de saus: 1 uiboterklein blikje tomatenpuree1 eetl. bloem? liter heldere vleesbouillon2 eetl. roomverse basilicum of peterselie Verhit de bo... bekijk recept »
200 g kipfilet peper 2 el margarine 1 teentje knoflook 1 kleine ui 100 g champignons 1 tl paprikapoeder 1 el bloem 2 el witte wijn (of sherry) 4 el magere koffiemelk snufje cayennepeper 300 g gekookte aardappelen 400 g gekookte spinazie Bestrooi de k... bekijk recept »
600 g. wildpoelet1 tl. oregano2 rode paprika's150 g. blokjes mager rookspek1 sjalotje1 teentje knoflook250 g. champignons1 dl. rode wijn2el. bloem1 dl. gezeefde tomaten4 el. zilver uitjes1 el. paprikapoeder2 el. cognac2 tl. tijm. Bereidingswijze Verw... bekijk recept »
8 barbecuepennen of lange satestokjes 750 g hamlappen 3 citroenen 3 el olijfolie traditioneel (C1000 Selectie) 1 el fijngehakte rozemarijnblaadjes peperzout 16 champignonsschoongemaakt Bereidingswijze Leg de houten stokjes een half uur in een bak wa... bekijk recept »